חח תראו מה עשיתי היום... שיעמן לי בעבודה אז...
מ מורני666 New member 13/7/07 #2 מאוד... כשרוני. ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif אבל למה בהודעה חדשה?
X xXx Galia xXx New member 13/7/07 #3 מהמם. ../images/Emo11.gif לא ראיתי יצירת אומנות כזאת מאז המונה ליזה. נדהמתי מהאחידות שבצביעת הפנים של האות U. ואוו...
מהמם. ../images/Emo11.gif לא ראיתי יצירת אומנות כזאת מאז המונה ליזה. נדהמתי מהאחידות שבצביעת הפנים של האות U. ואוו...
L Let it Bleed New member 13/7/07 #4 נו בטח../images/Emo217.gif ץמיד כשמשעמם לי אני כותבת על הקירות דה יוזד. בעצם באם עשיתי את זה בזמן השיעור וכולם כבר הבינו שזאת אני. טוב לא חשוב, תתעלמו מהתגובה המפגרת הזאת, הכי טובXD
נו בטח../images/Emo217.gif ץמיד כשמשעמם לי אני כותבת על הקירות דה יוזד. בעצם באם עשיתי את זה בזמן השיעור וכולם כבר הבינו שזאת אני. טוב לא חשוב, תתעלמו מהתגובה המפגרת הזאת, הכי טובXD
F furfur23 New member 13/7/07 #6 ../images/Emo108.gifמדהים../images/Emo11.gif הכשרון פשוט הורג אותך. לא
A AvLaViGnE New member 13/7/07 #8 זה מה שמגבלות הזמן נתנו אם היה לי יותר זמן אולי היה יוצא משהו יפה יותר
L Let it Bleed New member 15/7/07 #12 ../images/Emo207.gifXDDD../images/Emo217.gif http://www.youtube.com/watch?v=egSzOhZ7nao
L Lies for the Liars New member 15/7/07 #14 קורע!../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif בייחוד הקטע בסוף שדן מרביץ לברט בחזרה, זה מאד שעשע אותי, כמובן שגם הקטע שהוא צועק על החברה שלי
קורע!../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif בייחוד הקטע בסוף שדן מרביץ לברט בחזרה, זה מאד שעשע אותי, כמובן שגם הקטע שהוא צועק על החברה שלי
X xXx Galia xXx New member 16/7/07 #16 הקטע הראשון ממש לא היה מצחיק...../images/Emo11.gif יותר בכיוון של מטריד מפחיד. כל היודע דבר בקשר לפשר הסצנה הראשונה מוזמן להסביר לי. ברט שוקל לפתח קריירה בתור שחקן דרמה? סליחה, קריירה כושלת*
הקטע הראשון ממש לא היה מצחיק...../images/Emo11.gif יותר בכיוון של מטריד מפחיד. כל היודע דבר בקשר לפשר הסצנה הראשונה מוזמן להסביר לי. ברט שוקל לפתח קריירה בתור שחקן דרמה? סליחה, קריירה כושלת*
X xXx Galia xXx New member 16/7/07 #17 אחרי קריאת התגובות לסרטון ../images/Emo11.gif אמג! זאת מהסצנה הראשונה זאת החברה שלו וקוראים לה אליסון! ואוו. כוסית דווקא.
אחרי קריאת התגובות לסרטון ../images/Emo11.gif אמג! זאת מהסצנה הראשונה זאת החברה שלו וקוראים לה אליסון! ואוו. כוסית דווקא.