חח מה לירון לב עשה בשיער??
M Meijen Shaggy New member 9/10/05 #2 קליפ מהמם.. ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif ולירון מאריך שיער..
N nitzan 2bis New member 9/10/05 #3 קליפ ממש ממש יפה רואים את לירון די הרבה ...(לא מספיק)... והוא באמת מתכוון להישאר ככה עוד הרבה זמן (הכוונה לשיער)
קליפ ממש ממש יפה רואים את לירון די הרבה ...(לא מספיק)... והוא באמת מתכוון להישאר ככה עוד הרבה זמן (הכוונה לשיער)
M Meijen Shaggy New member 9/10/05 #7 היא הייתה בחו"ל כשזה צולם ../images/Emo15.gif גם אייל גולן חסר..
R RJlake New member 9/10/05 #6 ממש יפה!! תודה רבה! חיחיחי ויותר יפה ללירון עם קצר.... וזה ממש מציק שבקושי הראו אותו ואת יהודה לוי לעומת זאת (שאני עדיין לא ממש מבינה מה הקשר שלו לכול העניין...)הראו מלא פעמים.. מעכיס....
ממש יפה!! תודה רבה! חיחיחי ויותר יפה ללירון עם קצר.... וזה ממש מציק שבקושי הראו אותו ואת יהודה לוי לעומת זאת (שאני עדיין לא ממש מבינה מה הקשר שלו לכול העניין...)הראו מלא פעמים.. מעכיס....
I Inbar789 New member 9/10/05 #8 איזה קלוזאפ../images/Emo3.gif|../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif אהבתי מאוד למרות שלא הראו אותו מספיק, הקלוזאפ היה מוצלח במיוחד והגיטרה זה הוא, נכון? כי כל הזמן הראו ת'גיטרה ולא הראו מי מנגן
איזה קלוזאפ../images/Emo3.gif|../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif אהבתי מאוד למרות שלא הראו אותו מספיק, הקלוזאפ היה מוצלח במיוחד והגיטרה זה הוא, נכון? כי כל הזמן הראו ת'גיטרה ולא הראו מי מנגן
ר רוןרוןרון New member 9/10/05 #9 ../images/Emo6.gifזה המראה הפזור הטרנד החדש, שבקרוב כולם יעשו והקליפ חביב, כיף שלירון מקבל לא מעט זמן מסך ואפילו קלוז-אפים רבה על הקישור לקליפ.
../images/Emo6.gifזה המראה הפזור הטרנד החדש, שבקרוב כולם יעשו והקליפ חביב, כיף שלירון מקבל לא מעט זמן מסך ואפילו קלוז-אפים רבה על הקישור לקליפ.
ש שירלירון New member 9/10/05 #11 קליפ נחמד ובינתיים נראה לי שלירון כבר הסתפר. הקליפ צולם לפני ההופעה של לירון בערוץ הילדים ולפני "לתת" - שם הוא כבר היה מסופר. ומה זה משנה עם תלתלים, קצר, פן או אסוף - העיקר שיצא כבר הסינגל!!!!! נראה לי שבקצב הזה גם אוקטובר יעבור בלי סינגל
קליפ נחמד ובינתיים נראה לי שלירון כבר הסתפר. הקליפ צולם לפני ההופעה של לירון בערוץ הילדים ולפני "לתת" - שם הוא כבר היה מסופר. ומה זה משנה עם תלתלים, קצר, פן או אסוף - העיקר שיצא כבר הסינגל!!!!! נראה לי שבקצב הזה גם אוקטובר יעבור בלי סינגל
נ נ ט ע ש ה New member 10/10/05 #12 ואם כבר מדברים על השיער.. כתבי וואלה ZONE תוהים מה נסגר איתו באמת (בחלקה האחרון של הכתבה)
I Inbar789 New member 10/10/05 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif