חטאיים וכפרות

זהבוש

New member
חטאיים וכפרות ../images/Emo57.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo60.gif ../images/Emo57.gif

ראשית גמר חתימה טובה לכולם! אני פה רחוקה מאווירה של חג מנסה בכל כוחי להרגיש חג, כמובן ע"י ארוחה מפגש עם ילדי שהגיעו במיוחד לחג, ולצערי כבר אחד נסע חזרה לארץ. נזכרת כל הזמן בחטאים שאני מרגישה כלפי ילדי בעיקר שלפתע בגילי החלטתי לגור בקניה, רחוק מהם וכמובן רחוק מהמסורת, כי כמה שתרצה האוירה אינה אותה אוירה,והחיים מלאים בתהפוכות שאני בכל אופן מרגישה רע כלפי בניי, למרות שהם לא חושבים כך. וכמובן עם יש משהו שאני מרגישה רע כלפי בני זה ההתפרצויות הזעם שלי שתמיד התחרטיתי אחרי והייתי תמיד מבקשת מהם סליחה ולא תמיד שלטתי על לשוני בכעסי על זה אני ממש כועסת על עצמי ומבקשת מבניי שיסלחו לי.

magy

New member
זהבוש..... נעדרת המון זמן....

מאז הפיגוע לא שמענו ממך.... אולי באמת , אם לא איכפת לך, ולא מפריע לך, ולא קשה לך לספר לנו למה את בקניה ללא ילדייך????????????????? אם נגעתי בנקודה רגישה.......שיכחי את בקשתי.......

זהבוש

New member
הסיפור הוא כזה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo74.gif

אני פה כבר כמעט 3 שנים כשיש לי בן שנשוי למקומית, ויש לי פה נכדה מעורבת ששמה יעל. זה התחיל מכך שבני הגדול שהוא היה החודש בן 31, בא לעזור בעבודה אחרי צבא, וטיול ארוך בעולם, קיבל הזמנה מחבר לעזור לו בעבודה בעניני דגים באגם ויקטוריה, אותם דגים שנקראים נסיכת הנילוס ומיובאים מפה לארץ,. באחד מביקורנו פה בעלי פגש אדם מקומי שמתענין באותם הדברים, שבעלי עוסק בהם וזה תקשורת מחשבים, ומאז התחיל הסיפור או בו נגיד הרומן בינהם, כמובן שבעלי בא ושאל מה דעתי לעבור לזמן מה לנירובי כך נוכל לראות את הילדה, כלומר את הנכדה גדלה ולנסות לתת לה קצת איידיש קייט, וקצת ממה שנקרא יהדות ולהבין מה זה ישראלי וללמד אותה כמובן עברית. ומאז אנחנו פה, כשבעלי אדם מאושר מאד עושה פה עבודה מקסימה בתחום שלו ומפתח דברים יפיפיים עם חברות ישראליות. ואני קרועה בין בניי בארץ, ובני ונכדתי פה, אין ספק שחיי הפכו ליותר מענינים מצד אחד, אבל עם כל זה אני מתגעגעת בלי סוף לארץ ולכן אני משתדלת כל 3 חודשים כמעט להיות בארץ. דרך אגב אני כנראה מגיעה ב30 לאוקטובר לכ 3 שבועות ומקווה להכיר אותך ואת מי שרק אוכל., מהפורום הזה שהפך להיום מקום מפלט וקשר עם אנשים מהארץ.

magy

New member
עוד חודש ושבוע?????????

על הכיפק.........איפה אפשר להשאיר לך טלפון?<????? האם האימייל שפה מעביר לך הודעות???????????. אם כן..........אודרובבבבבבבבבבבבבב. מתחילה להכין את הסלטים, העוגות, הקינוחים.... בשר, נאכל כבר באיזו מסעדה טובה..... לאיזה אזור את מגיעה?????? בעצם, כולנו רוצים לראות אותך......זוכרת??????????. נארגן משהו ביחד........ בערך בעוד.......שלושה שבועות.....כדי שיהיה מספיק זמן להתארגן לכבודך............. וווווווולקוםםםםםםםםםםםםם זהבושששששששששששש

זהבוש

New member
אני מאיזור

רחובות, ולשם אני מגיעה וכמובן קצת לפני אני אשאיר לך טלפון בהימל שפה. ואני מבטיחה להיות בקשר ולהודיע מספיק בזמן שנוכל להפגש כולם. חוץ מתאריך של 4-9 לנובמבר שבו אני בכנס מפיצים עם האיש באילת, שבוע לפני או שבוע אחרי התאריך הנ"ל נוכל להיפגש איפה שרק תרצו כמובן רצוי במרכז הארץ. כלומר ת-א והסביבה. בקיצור אני כבר מחכה לזה.

../images/Emo42.gif הנה צצה הזדמנות פז למפגש

מאגי זוכרת את אופצית המפגש במגדלי יזרעאלי? לזהבוש יש רכבת מרחובות גם לשם.. אז? אולי? מה אתם אומרים? בוקר טוב עולם

זהבוש

New member
מפגש במגדלי יזרעאלי ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

רעיון מעולה גם לדעתי,
יאלהההההההה, אני כבר מוכנה
לגבי התאריך אני חושבת ב1.11. שיוצא יום חמישי בשעות אחרי צהרים אני מניחה שהרב עובדים ואם לא אפילו בבוקר.

magy

New member
אם הם ישארו במקומם עד אז...

אין בעיה.......
)))) משלל התמונות שקיבלתי על התאומים האמריקאיים....בחרתי להציג את הרצ"ב מטה. נשלח אליי מגולש בשם ....מיתר.... שפעם היה איתנו ביואל.... וזהו........ נעלם לנו....

ענבר.

New member
זהבוש, ב-30 לאוקטובר, אמרת?

אולי ניפגש במטוס.......... זה בדיוק התאריך שבו אני אמורה לחזור מקניה...

זהבוש

New member
ענבר מה את עושה בקניה ../images/Emo24.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo33.gif

אני אשמח לפגוש אותך גם בקניה מתי את מגיעה? אני בכל אופן לפי כל התכניות אמורה להגיע בטיסה הזו אם משהו לא השתנה עד אז. אנא כיתבי לי עם את רוצה בהימל

ענבר.

New member
לא חושבת

שתהיה אפשרות לפגישה שם. אם הבנתי נכון, את נמצאת בניירובי אני לא מתוכננת להגיע לשם. וחוצמזה, זו נסיעה די מרוכזת וצפופה גם שלא יהיו ימים פנויים. אני אשמח לראות אותך בארץ.

מבקשת סליחה

על כי לא תרמתי מספיק לפורום חוצמזה מנסה תמיד לבקש סליחה לגופו של עניין לא שומרת את זה ליום כיפור אז גמר חתימה טובה לכולם ונתראה נתראה ונמשיך להתראות פה

פנטזיה המשפו שלך :

"מנסה תמיד לבקש סליחה לגופו של עניין" הביא אותי למחשבה על "נימוסים והליכות", "שפה נקיה" וכד´ - רק מה נדמה לי שכבר דנו בנושא בפורום...ובכל כמה נכון - וכמה פשוט לבקש סליחה על המקום - ולהמשיך הלאה.. לא לסחוב כעסים .. פשוט לבקש סליחה - כשטועים.
+
חזק חזק ממני..

למעלה