שקספירית, חבל שלא אמרתי יותר
בזמנו, את הדברים שהציקו לי....להביע יותר, להטיח....כי אסור לשמור בבטן.....זה נותן את אותותיו מאוחר יותר. אני רואה את אחותי ככספת, שמפתחת מחלות פסיכוסומאטיות בגלל בליעה . אבל זה אופייה. לא ניתן לשנות אנשים . אבל אימי לא נפטרה מיד. הייתי בת שש עשרה כשזה קרה. עברו הרבה שנות סבל מאז ועד מותה. סבל ממחלה ארורה וחסרת תקווה, לפחות, באותם ימים.. אני לא מייחסת לעצמי כוחות כלשהם.. היא לא מתה בגללי. אבל יראת הכבוד אליה והדיסטנס היו גדולים מדי. ועל כך אני קובלת. לכן פליטת הפה, הייתה כמו מלחמת עולם שלישית.....זה היה המרד הכי הכי גדול שהכרתי. לי, אסור היה למרוד, אני תמיד הייתי חייבת להיות הילדה הטובה שנותנת דוגמא לאחרים. ועם זה .....קשה להסתובב.... אני מצטערת שהייתי ממושמעת....ושעשו אותי ממושמעת. רק בחמש השנים האחרונות, אני כמעט כמעט , אני.....מה שבאמת רציתי להיות. ג´ינג´ית באופי.....בצבע, (טמבור). טוב, לא מצליח לי להסביר בעצם, ....אבל אני כואבת את מותה המוקדם של אימי, עד עצם היום הזה, בגיל, שיכולתי מזמן מזמן, להיות סבתא. זה נושא שבפני עצמו, .....שדורש פורום נפרד...... לדוגמא....כמה קשה היה ללמד את הילדים להגיד את המילה "אמא" ... כשאני לא הוצאתי מפי את המילה.. שנים רבות ...כי לא יכולתי... וכשדיברתי עם אחותי על אימי, היינו אומרות ...."היא", כי לא יכולנו לבטא את המילה הקדושה.... על איך כעסתי על חמותי שביקשה ממני לקרוא לה ...אמא....... ואת עצמי אומרת לה ולבן שלה.....שאמא .....הייתה לי רק אחת........ נו.......חתימה טובה............ ובמקום הנכון............(זוכרים את החתימה שלי???????????)
))))