חטאים קטנים

שאנל

New member
חטאים קטנים

היום התעוררתי ליום יפה וחשבתי לעצמי: איך אפשר להעביר אותו בצורה הכי יפה שיש. אז תיפסתי למיטה של האפרוח, הערתי אותו ושאלתי אותו אם בא לו לעשות משהוא כייף היום. "אז מה נעשה אמא?" "נלך לים" "יששששש" הוא צרח והאושר שלו מילא את החדר. אני חשבתי לעצמי בשביל מה אני חיה אם לא בשביל רגעי האושר הללו... הלכנו לים מצויידים במגן שיזוף, דלי כף ומזלג וכמובן טרקטור של חולות... אז לא הורדתי את השימלה וכיסיתי את הכתפיים. היו רגעים שהסתכלתי לשמש בעניים
, ככה בהתרסה... היא לא תיקח ממני את האושר של בני.

שני 4

New member
שאנל היקרה:

קודם כל זה ממש לא חטא שהלכת לים! אני חושבת שאת מתנהגת ממש בסדר , אני אגיד לך :במחלה לופוס יש הרבה איסורים, אני אישית לא עושה מה שבאמת אסור (גלולות,לדוגמא) אבל יש דברים שגם אני מחפפת כי אני יודעת שאני עושה זאת עם גבולות (גם עם ה
תראי אני אישית יודעת שאני חולה, אבל מתנהגת ומשתדלת לתפקד כבריאה. אז להחשף בחוף הים לשמש יחד עם קרם הגנה זה לא נורא! כך אני חושבת. חוץ מיזה שגם אני אמא לילדה מקסימה בת שנתיים וארבעה חודשים ואני יודעת כמה זה כיף לרצות אותה ,ואני מרצה אותה בכל ,בכל אופן אני משתדלת אני חושבת שאת אמא טובה אבל חייב לשמור על הבריאות שלך בעיקר בשביל הקטן שלך שתהיה לו אמא טובה ובריאה לסיכום אני חושבת שצריך לקחת את הלופוס במינון הנכון. עם דגש לבדיקות רפואיות ועל לקיחת תרופות בזה אסור לזלזל!!!

gaia20

New member
בנינו...לפעמים פשוט חייבים ../images/Emo42.gif...

שאנל- אני בטוחה שרגעי האושר האלו הם הכל בשבילך.... אני מצטרפת לשני- את אמא נפלאה!!!!! שיהיו לך עוד המון רגעים מאושרים כאלה!!! שלך, גאיה.

למעלה