חטאי הוא עצלנות.

ALiCiA SpInNeT

New member
חטאי הוא עצלנות.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1104&msgid=58702875 אין לי כוח לנסח מחדש. זכותכם המלאה שלא יהיה לכם כוח לטרוח להיכנס. סבבה. אני פשוט אשב כאן, אצטרך את העזרה שלכם, לאלא, זה בסדר, אני לא בוכה.

stardust19

New member
אני בעד איריבר- אותו מחיר אבל מציע

יותר אפשרויות ומגיע בבאנדל מלא לעומת אייפוד שמגיע עירום כאילו נולד רק אתמול

bitonano

New member
למה לשלם ולקבל פחות... ברור שאייריב

ר... הם משוחדים... לא משנה מה תגידי להם הם יגידו אייפוד רובם שם... זה כמו מה את מעדיפה טויוטה או מרצדס?

bitonano

New member
אני מחזיק בדעה שהרבה אנשים שלא

משוחדים מחזיקים. הם לא! למה לא לקבל יותר בפחות? חוץ מעניין הפוזה לא עולה בכלוםן על האייריבר ויורד ממנו...

matke

New member
אפשר להגיד שגם האיריבר זה פוזה.

נגן עם וידאו, ממשק צבעוני. וגם הרבה אנשים יגידו לך שאיפוד יותר טוב.

matke

New member
חה חה חה

לא דווקא יש כאלה שמעדיפים את האיפוד ואת הממשק שלו מאשר את האיריבר והסרטים שלו.

TheRealDeal

New member
אייפוד!

ה"בעיה" בסוללות זה בכל סוללה נטענת, אחרי מספר מסויים של מחזורי טעינה הסוללה נחלשת עד שהיא בסוף מתה, באייפוד זה לא סוף העולם, אין בעיה להחליף לבד ולהשיג בטריות מתאימות... בH10 הסוללה נשלפת, בH300 זה נראה לי ממש סיבוך.. אחרי שאת אמרת שכל מה שאת צריכה זה לשמוע מוזיקה, ולא צריכה הצגת תמונות וסרטים וכו'.. נראה לי שהאייפוד הוא הפתרון בשבילך, גם חשוב לך העיצוב לפי מה שהבנתי, ולא נראה לי שאת מחפשת נגנים עם ממשק מסובך ולא נוח(אייריבר), האייפוד פשוט תפור בשביל הצרכים שלך. גם האייריבר מעולה, אבל אם מה שרצית זה אייפוד, והדאגה היחידה שלך בנוגע אליו היא הסוללה, אז לפחות שתדעי שהבעיה קימת בכל נגן בשוק עם בטריה נטענת, והפיתרון פשוט. עצה ממני, תחכי קצת עם הקניה, תחשבי טוב טוב מה את מחפשת בנגן, כי הם עולים לא מעט כסף ואת לא רוצה שיהיה מצב שאת תשני את דעתך אחרי הקניה (בעיקר בגלל מה שגורמים לחשוב לאנשים כאן.. שאייפוד זה גרוע). אחרי הכל, הכסף הוא שלך, ואני בטוח שאת רוצה להוציא אותו בדרך הטובה ביותר בשבילך, אז ל2 החברות יש מכשירים מעולים, ובהצלחה לך בבחירה!

למעלה