סיפור תאווה בהמשכים(חלק ד´ ואחרון)
היא מובילה אותי אל חדר השינה ..... ללא חלק עליון היא נראית הרבה יותר טוב בלי ספק ... נשכבת על המיטה הענקית ומפשקת את רגלייה החושניות... "אני רוצה אותך עכשיו" היא אומרת ומושיטה את ידייה ..... אני עולה על המיטה ולאט לאט יורד אל בין ירכיה החלקים , לשוני מלקקת את פרי תאוותה הורוד , חודרת אל עומק אהבתה .... ידיי מפשקות את רגלייה ולשוני טועמת את טעמה האלוהי , דגדגנה הרך משתפשף על לשוני הארוכה ...ואצבעותיי חודרות אל תוכה עמוק עמוק .... מגיעות את נקודת השיא שבין רגליה והיא נאנחת ללא הפסקה ... "אוי, אוי , אוי ...אתה ענק .." היא צועקת בין גניחה לאנחה .. לשוני חודרת אל מושא תשוקתה הורדרד מלקקת את הכוס שלה כאילו היה יערה נוטפת דבש שמיימי.... "אני רוצה אותך בתוכי .." אני צועקת ..."אני רוצה אותך בתוכי עכשיו " אני עולה אליה , גופי גוהר על גופה המזיע, מנשק את פטמותיה המזדקרות , מלקק כל חלק בגופה הלוהט... איברי משתפשף על איברה , גדל ומזדקר .... חודר אליה עמוק, חזק .... החדירה גורמת לה לצרוח ...ואני ממשיך להחדיר את הזין שלי עמוק עמוק ... מפשק את רגליה ומחדיר אותו עמוק יותר ...מלקק את פטמותיה החושניות.. יוצא ונכנס אל מקדש תאוותה ...והיא גונחת ונאנחת ... אני ממשיך בלהט , חודר אליה עמוק יותר חזק יותר ... "כן כן כן אוי אוי אוי ...תמשיך .." היא צועקת ...ואני חודר אליה תוך כדי שאני מנענע את האגן שלי .... אנחנו בשיא הלהט ...מתגפגפים בלהיטות ...האוירה מחשמלת ....ממשיכים ללא עצירה ....אני מכניס את הזין שלי עמוק עמוק אל תוכה ...והיא נאנחת, אוחזת את ישבני מושכת אותו אליה ומחדירה את הזין שלי עמוק יותר .... המיטה עוד מעט קורסת תחתינו ...ואנחנו ממשיכים ללא רצון להפסיק ... יחד כמו גוף אחד ...מזיעים ...מתנשפים ..אך לא מפסיקים ... "כן כן כן ..אני גומרת אני גומרת " ..היא צורחת ...ואני ממשיך בשיא המרץ ...מחדיר את הזין שלי עמוק חזק ...קשה אליה .... היא נאנחת , גונחת וצורחת כמו חתולה ...עוד מעט עוד מעט .... כן .... אני ממשיך לחדור אליה ....עמוק עמוק אל תוך תוכה ..... ואז........... היא צורחת " אוי אוי ....הההיייייייייייייייייייי" וגומרת ..אני איתה גומר בצעקה ..... "היית ענק ! " היא אומרת ומדליקה סיגריה ....." גם את היית ענקית " עניתי "אני רוצה אותך עכשיו עוד פעם ..." היא אומרת .... ואני מנשק אותה ועולה עליה לעוד אקט סוער ..... (מי אמר שאין סקס בעיר הגדולה....?? יש ועוד איך ....תל-אביב אני מגיע) _____________________________________________________________________ סוף הסיפור .... החטא השביעי