שמלת תחרה1
Well-known member
מה דעתכם על דברי החטופה?
לא אמורים לתפוס אדם בשעת צערו, לכן פשוט אשמע מה שאמרה ולא אענה. מה שכן- הייתי יכולה להזדהות עם דברים שקולים ומאוזנים, לא עם אמירות קיצוניות.מה דעתכם על דברי החטופה?
תמי מצגר, שנחטפה לעזה ושוחררה אחרי 53 ימים בשבי, התראיינה בסוף השבוע האחרון לתוכנית של אופירה אסייג וחיים לוינסון ואמרה על ראש הממשלה בנימין נתניהו: "יכולתי לירות בו במצח, אני לא מתביישת להגיד"
גם בשעת צערו, יש קו אדום שאסור לחצות.לא אמורים לתפוס אדם בשעת צערו, לכן פשוט אשמע מה שאמרה ולא אענה. מה שכן- הייתי יכולה להזדהות עם דברים שקולים ומאוזנים, לא עם אמירות קיצוניות.
הייתי מחזיר אותה לעזה!!!מה דעתכם על דברי החטופה?
תמי מצגר, שנחטפה לעזה ושוחררה אחרי 53 ימים בשבי, התראיינה בסוף השבוע האחרון לתוכנית של אופירה אסייג וחיים לוינסון ואמרה על ראש הממשלה בנימין נתניהו: "יכולתי לירות בו במצח, אני לא מתביישת להגיד"
רוצה לנסות קצת עזה?הייתי מחזיר אותה לעזה!!!
ויפה שעה קודם!!!
מה שאתה מציע זה גרוע יותר מאשר "הייתי יורה בה במצח" ששווה למה שאמרה. כלומר אם רצונך לגיטימי- אתה נותן לגיטימציה להתבטאות הנוראית שלה.רוצה לנסות קצת עזה?
כזה הכל כלול?
כולל אונס? הפלה?
לא?
אולי חומר למחשבה,
וישא"ק, בהחלט.
לא מוגזם קצת?הייתי מחזיר אותה לעזה!!!
ויפה שעה קודם!!!
לא, זה קצר וקולע.לא מוגזם קצת?
ברור שזה לא נותן לה את הפריבלגיה שציינת. אין על כך כל מחלוקת. אולם מכאן ועד לאיחולים/דיבורים על השבתה לשבי, יש עדיין חתיכת מרחק. כמו שכתבת, זה משהו שלא נאחל לאיש זולת אולי לאויבינו. כשזה המצב אין כל עניין סתם להתלהם ולכתוב את זה אם ממילא אתה מאשר שאתה בעצם לא עומד מאחורי דברים כאלו.לא, זה קצר וקולע.
נכון, שלא רוצה לאחל לאף אחד את אשר עברה שם, למעט אולי לאויבי אבל זה לא נותן לה את הפריווילגיה לשחרר ירייה כזאת, תרתי!![]()
אכן הגב' לגמרי זקוקה לאותו טיפול ויפה שעה אחת קודם. אולם דברי ('שֶאלָתי' אם אמירתו של אבי אינה מוגזמת) כלל לא מכוונת אליה. היא נשאלת כלפינו (במקרה הזה אבי, או אתה, וכדו'). מזווית הראיה של הדוברים ומשמיעים קריאות כאלו.לכן במקרה שלה, יש לה 2 אופציות, או לטפל בעצמה ויש הרבה עבודה בנדון או להענות להצעתו של אבי.
לא, זה קצר וקולע.
נכון, שלא רוצה לאחל לאף אחד את אשר עברה שם, למעט אולי לאויבי אבל זה לא נותן לה את הפריווילגיה לשחרר ירייה כזאת, תרתי!
לכן במקרה שלה, יש לה 2 אופציות, או לטפל בעצמה ויש הרבה עבודה בנדון או להענות להצעתו של אבי.
אולי מוגזם אז הייתי שולח אותה ללבנון!!לא מוגזם קצת?
אין פה הסתה לרצח. אבל אני לא חולק על כך שאמירתה חמורה ביותר. אני רק לא מסכים עם התוצאה שעובדה זו גורמת לך להגיע אליה.אולי מוגזם אז הייתי שולח אותה ללבנון!!
אתה לא חושב שהסתה לרצח בדם קר אינה מוגזמת!!
על סמך מה קבעת שהיא חולת נפש?!חולת נפש.
ע"ס כפיות הטובה שלה.על סמך מה קבעת שהיא חולת נפש?!
כפיות טובה?! דיברגנט נפלתי מהכיסא.ע"ס כפיות הטובה שלה.
בהחלט, מתו חיילים בשבילה, שוחררו אסירים בשבילה והיא נובחת.כפיות טובה?! דיברגנט נפלתי מהכיסא.
אכן, לא היה צריך לקרות.האסון ב7.ל10
לא, הוא לא אשם שמוגר מהנושא והליכו אותו שולל.לא היה צריך לקרות אם היה ראש ממשלה נקי מהטרגות משפט
אכן, הם אשמים.,לא היה צריך לקרות אם רוב מערכת הביטחון היה פועל נכון.
אילולא הוא, היא הייתה עדיין שם, אם בכלל ...רק מי שהיה שבוי אולי יכול לשפוט אותה
יש מקרים שהם כה מובהקים שלא צריך פסיכיאטר.ורק מומחה לבעיות נפש ( פסיכיאטר) יכול לקבוע את מצב נפשה.
לא חולק על דברייך שלא ניתן לשפוט אותה (אך טוב הייתה עושה התקשורת אילו הייתה מעלימה את דבריה במקום להבליט אותם), ואין לי שום בעיה עם האשמת רוה״מ באחריות לאירועים. אבל קשר למשפט אין כמובןהאסון ב7.ל10, לא היה צריך לקרות אם היה ראש ממשלה נקי מהטרגות משפט, לא היה צריך לקרות אם רוב מערכת הביטחון היה פועל נכון.
הלחם של התקשורות מגיע מזהלא חולק על דברייך שלא ניתן לשפוט אותה (אך טוב הייתה עושה התקשורת אילו הייתה מעלימה את דבריה במקום להבליט אותם), ואין לי שום בעיה עם האשמת רוה״מ באחריות לאירועים. אבל קשר למשפט אין כמובן.
למרבה הצער.הלחם של התקשורות מגיע מזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.