חטיפי גרנולה לא מתגבשים
ניסיתי מתכון שמכיל את המרכיבים הרגילים (קוואקר,פרי יבש,אגוזים) בתוספת "דבק" מעיסת תמרים (לא סילן קנוי) ו
העיסה נשארת רכה ולא מתגבשת, גם לא אחרי לילה במקרר וגם לא אחרי אפיה נוספת.
האמת היא שאחרי חימום זה טעים מאד לאכילה בכפית, כמו דיסה, אבל לא מתאים לי לאכול את כל הכמות בעצמי.
מה אפשר לעשות עם זה,רצוי בלי להוסיף מתיקות? אולי להוסיף חומרים לעוגה בחושה?
חשוב לי שיהיה אפשרי להכין ולחלק להביא לעבודה\שכנים ולא משהו שיישב אצלי במקרר.
ניסיתי מתכון שמכיל את המרכיבים הרגילים (קוואקר,פרי יבש,אגוזים) בתוספת "דבק" מעיסת תמרים (לא סילן קנוי) ו
העיסה נשארת רכה ולא מתגבשת, גם לא אחרי לילה במקרר וגם לא אחרי אפיה נוספת.
האמת היא שאחרי חימום זה טעים מאד לאכילה בכפית, כמו דיסה, אבל לא מתאים לי לאכול את כל הכמות בעצמי.
מה אפשר לעשות עם זה,רצוי בלי להוסיף מתיקות? אולי להוסיף חומרים לעוגה בחושה?
חשוב לי שיהיה אפשרי להכין ולחלק להביא לעבודה\שכנים ולא משהו שיישב אצלי במקרר.
