חטיפי גרנולה
ע"פ המתכון הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=98811569 איך הייתם מכינים את החטיף ככה שהערכים התזונתיים של הרכיבים בחטיף יפגעו כמה שפחות? אמממ אפשר להחליף את הסוכר במולסה? מה הייתם מורידים, מה הייתם מוסיפים?
ע"פ המתכון הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=98811569 איך הייתם מכינים את החטיף ככה שהערכים התזונתיים של הרכיבים בחטיף יפגעו כמה שפחות? אמממ אפשר להחליף את הסוכר במולסה? מה הייתם מורידים, מה הייתם מוסיפים?