חטיפת חילי צ.ה.ל

dudu1

New member
חטיפת חילי צ.ה.ל

ארבעה אימאות האים אתם מרוצים עכשו דרשתם ממדינת ישראל לצאת מלבנון היתם בטוחים שאנחנו עם אכזר וכובש רציתם להציל את הילדים שלהם ומה עכשו גרמתם לחטיפת שלושה חילים (אני מקוה שאלה לא בנים שלהם)איפו אתם עכשו למה אין הפגנות בדרישה להחזיר את החילים (אין צורך אלה לא בנים שלהם)היתם בטוחים שיש לנו עסק עם אנשים שרוצים שלום (כמו כל חברי הכנסת הערבים)בגלל שאני בטוח שלא נקבל בחזרה את החילים אני להגיד רק דבר אחד אתם אשמים במצב הקיים

עדיף חיים על קרקע!

אנחנו חייבים להבין, שאפשר להגן על הגבולות גם מבפנים. האשמים האמיתיים בחטיפת החיילים הם צה``ל, שלא נקטו בזהירות רבה מספיק, אך בעיקר האו``ם, היה אחראי לביטחון הגבול, והוא עשה ביד בינתיים. ועכשיו האו``ם עוד מרשה לעצמו לגנות את ישראל בשימוש בכוח מיותר. אתם יודעים מה? אולי הם צודקים, אולי אנחנו היינו צריכים להשתמש בזרנוקי מים לפיזור הפגנות במקום כדורי גומי, אבל מאיפה יש לנו? האו``ם יתנו לנו? (*למה, מה תביאו בתמורה?!*). זיין על העולם המערבי, הם לא מסוגלים להבין אותנו, אז שלא יתערבו. פושע.

ronkul

New member
התחלנו כי הרגשנו מאוימים, כמו עכשיו

אין לנו לאן ללכת לא נברח מפה ולא יגרשו אותנו יש לחזור לערכים הישנים שזנחנו ולתת לנו את הביטחון כאשר נרגיש בטוחים נהיה חזקים. עד לשאננות הבאה..

י.חנקין

New member
הרגשנו מאויימים

אז עכשיו אנחנו מסכימים שזו סיבה טובה לפתוח במלחמה ? מלחמה זה משהו שצריך להיות הברירה האחרונה

isi_db

New member
למה התחלנו?

לדעתך לא היתה סיבה? זו היתה מלחמת יש ברירה?

dudu1

New member
היתה ברירה

בהמשך לאותו קן אתה צודק אנחנו אשמים גם במצב הקיים היום הינו צריכים לתת להם כל מה שהם דרשו את הכל כולל את החיים שלנו ואולי אז כל זה היה נימנע גם ב48 היתה ברירה סתם רצחנו ערבים ולא קיבלנו החלטות אום אתה צודק במשך כל ההיסטוריה היתה לנו ברירה ........להיתאבד ולא להרגיז את הערבים ואת העולם

dudu1

New member
תגובה לחנקין

אם כך אסור לנו אפילו יום אחד נוסף לחילחם בשטחים ולתת להם כל מה שהם רוצים כי נהרגו לנו כבר כל כך הרבה אזרחים אילו היתי בטוח שערבים יסתפקו בזה היתי תומך ודורש את זה אך שנינו יודעים שהם רוצים את כל ארץ ישראל אפילו במחיר השמדתינו הרי עד 1967 כל השטחים היו בידם וגם אז הם גרמו למילחמת ששת הימים

י.חנקין

New member
אתה לא מדבר לענין

אני לא מסכים בכלל עם ארבע אמהות אבל שתדע שבלבנון נהרגו יותר מאלף חיילים של צהל במלחמה הארוכה ארבע אימהות בטוח איכפת להם מהילדים האלה אנחנו עם אחד למרות שאני חושב אחרת

roistri

New member
יציאה מלבנון

היציאה מלבנון היתה נכונה. הדרך שבא בוצעה היציאה היתה רעה. בכלל לא משנה אם היינו כובשים או לא, ההשארות שם לא הוסיפה לנו כלום מבחינה צבאית,מודיעינית ואפילו לא בשמירת ישובי הצפון. אבל כנראה הדרך בה אנו שמרנו מאז ועד היום על הגבול לא נעשתה כמו שצריך וחבל שעוד פעם אנו מגיעים למסקנות האלה רק אחרי שקורה משהו. דבר אחרון שאנו צריכים לעשות בימים אלו הוא להאשים פלג כזה או אחר של העם, עלינו להיות מאוחדים ולקוות לימים שקטים וטובים יותר.

למעלה