חטפתי את הקריזה

אורא

New member
חטפתי את הקריזה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום עמוס היום, ביום ראשון הבוס שלי חוזר מבלגיה... ואני צריכה להכין דוחו"ת ותקציבים לסוף שנה ליום ראשון ... יומיים לא ממש תפקדתי כי ביליתי איתכן כאן.. אני בשיא הריכוז ואז מתקשרים אליי מאיזו חברת תבלינים שמהמקום שאנחנו מזמינים את הארוחות הסבו להם את השיק שלנו אבל יש עליו למוטב בלבד והבחורה מתחילה לצעוק עליי שאני אבטל את הלמוטב בלבד... לפני שהגברת העבירה את השיק היא שאלה אותי אמרתי לה בשופם פנים ואופן לא... ובכל זאת היא עשתה זאת אני מנסה לתפוס אותה בטלפון כבר יותר מרבע שעה ולא עונים.. אני הולכת להשתגע מעצבים

ככה זה כשיש בעייה בתזרים מזומנים

של הספקים הקטנים. שתי אפשרויות : 1. תני לה להפקיד (ללא הסבה) ושיחזור לה הצ´ק וככה תוציאי לה את המיץ לעוד חצי חודש כעונש. 2. את ההיא מחב´ התבלינים שלחי לכל הרוחות ותגידי לה שאת לא הכתובת ושתפנה ללקוח שלה. אבל בשופ פנים ואופן אל תתעצבני לנו בגלל "קומבינות" של פוסטמות אחרות. ש מ ע ת ?

אורא

New member
הכי מרגיז שבגלל שאני יודעת

על הבעיה וכל חודש היא בוכה לי על המצב.. אני מעבירנ את השיק שלה חתימות שלא על פי הנוהל של החברה אלא מתחת לשולחן כך שיום אחרי שהיא מביאה לי חשבונית היא מקבלת את השיק.. והפסיכית ניצלה את טוב ליבי והעבירה את השיק.. וזה מה שמעצבן אותי יותר מכל

קוראים לזה:

"בא לנשקה הוציא לה עין" או "בא לברך, יצא מקלל" אל תעשי טובות לאף אחד! ואל תסתבכי בשביל אף אחד! בימים כאלה חשוב לשמור על התחת ולא להפסיד (במיוחד לא לפוסטמה שלא יודעת להעריך ולהבין את המשמעות)

למעלה