|חיבאני גם רוקדת ורציתי לומר משהו..

naamma

New member
|חיבאני גם רוקדת ורציתי לומר משהו..

אני נעמה, ואני רוקדת, אני נוסעת לכרמיאל באילת .... הייתי מעויניינת לדבר עם אנשים בכל גיל שהוא- עדיף צעירים כמובן :) שגם רוקדים ... אם אתם רוצים יש לי אי סי קיו 156093528- הנוצצת - אל תתיחסו לניק.. כשנדבר אני אסביר למה הוא:)... בכל מקרה, אני אשמח לשוחח.... יש לי גם מייל [email protected] אנא צרו איתי קשר.. בתודה, נעמה.. :) להתראות- ויום טוב...

עוז 2002

New member
רואים?!!

גם בנות מעדיפות צעירים! אז לא להשמיץ את הגברים שמעדיפים צעירות...

עכשיו נעלבתי ../images/Emo10.gif

רואים ? אף אחת לא רוצה אותי, אני הכי מיסכן. אז מה אם אני זקן, ולא כל כך מוצלח, ואפילו לרקוד אני לא יודע. אז מה אם אני לא יפה ? לא חכם ? לא עשיר ? לא צעיר ? חשבתי לנסוע לאילת, לתפוס איזו פרגית צעירה, לעשות חיים. אבל עכשיו, אני מיואש, בוודאי אוותר על התכנית הנהדרת שהיתה לי. וזה לא בגלל שאני פראנואיד, יש עובדות בשטח.

2404311

New member
זקנמוךקרח

זאת הפעם השניה שאני אומרת שלך ושוב.... אתה ממש חמוד. ותמיד מצליח להצחיק אותי לי-מור

פלורנס1

New member
לזקנמוךקרח -

"מרחם על עצמך" דע לך שבאחת ההרקדות ישנו אחד שממש מתאים לתיאור שלך, ואני כל יום מתפעלת ממנו מחדש , אני ממש נהנית לראות אותו רוקד, עם כל השמחת חיים שבו. וכשאני רואה אותו אני נזכרת בך ... עם כל מה שאתה כותב רואים את שמחת החיים שבך ואת כל ההומור המבצבץ ממך לחברי הפורום. אני בטוחה שלא כל אלה משבשים לך את ההחלטה לנסיעה לאילת !

avigal23

New member
אני לא חושבת שהיא התכוונה ספציפית

לבחורים...התכתבתי איתה בשבוע שעבר באיסיקיו...מעניין אם גם לכם יש אי סי קיו... ובקיצור נפגשתי איתה... הנה האי סי קיו שלי לכל מקרה... 123291723

למעלה