חיבוט אישי

יובל 26

New member
אם את מרגישה...

THIS IS AN INSIGHT INTO MY LIFE THIS IS A STRANGE FLIGHT IM TAKING MY TRUE WILL CARRIES ME ALONG THE SPIRIT OF LOVE IS RISING WITHIN ME TALKING TO YOU NOW TELLING YOU CLEARLY THE FIRE STILL BURNS אם את מרגישה פנימה את מילות הכתוב וחשה אותן....כתבי לי. פרטים נוספים אשמח לנדב לכשתיקשר הקומוניקציה ביננו.ביי.

יובל 26

New member
חיבוט אישי

נו אז מה מתרחש שם מאחורי המסכים שלכן ?! שוב אותה קדרות?. שוב אותו השיממון? שוב אותה החלושה? שוב אותה הסכמטיות? שוב אותה ערגה בלתי משגת?..שוב אותה עצבות? שוב אותה אנמיה? שוב אותה הצימחונות?....שוב אותה הקומוניקציה הרצוצה?..שוב אותה אהבה שנכזבה? שוב אותה ציפיה? שוב אותה תשוקה?....שוב אותה כמיהה שוב אותה פנטזיה שלא מומשה?!?!....שוב אותה מלודיה?..שוב אותה צרחה...חבטה ....התשה? שוב אותה חייתיות מאוסה?.שוב חלומות באספמיה?....שוב אותה מעגליות אכזרית וכובלת?...שוב אותו רימיקס מהוה ומרופט?..שוב אותה שיגרה?... שוב אותו השיר בדיסק השרוט...שוב פעם ושוב פעם?....שוב פעם ישיבה חסרת תכלית בבתי הקפה הפלסטיים?....שוב אותה שקיעה ?...שוב אותה זריחה??? שוב אותו חזון?..כן!!... יש כאן מישהי אמיתית??? אבל באמת אמיתית..נטולת דיאפרגמות שנטועות בתרבות אינסטנט..מישהי שאוהבת לאהוב..בשלה ..בוגרת ...שתיטופנה אונותיה אינטלקט מגרה...סקסאפיל אינטלקטואלי כובש.. אני יובל בן 26 מאזור המרכז...ואם את תוהה לפרטים נוספים אז כתבי לי ואשמח לכתוב לך ולהעלות את שיחתנו לפסים נוחים יותר. ביי בינתיים ושלום לכולן....

יובל מתוק, ברוך הבא אלינו ../images/Emo23.gif

שים לב להודעת המנהלת ולכללי הפורום, אם אתה כבר עסוק בקריאה, כנס לרשימת המאמרים, תראה מה קורה אצלנו ואיך זה עובד... קצת פרטים יועילו לבנות המעוניינות בקשר, וגם אתה יכול לפנות למי שמעניינת אותך..

ליאן.

New member
המון הצלחה, יובל ../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif

יש לך פתק בכותל

למעלה