|חיבוקאליאס זכו ב - 8 מועמדיות לאמי

rifkin1

New member
|חיבוקאליאס זכו ב - 8 מועמדיות לאמי

בינהם וויקטור גארבר (שחקן משנה בדרמה) וג'ניפר גארנר (שחקנית ראשית בדרמה) האמת היא שאני מתה שוויקטור יזכה הוא פשוט שחקן מדהים וכמובן שכל מילה על ג'ניפר מיותרת. בהצלחה לשניהם.

inbal145

New member
../images/Emo45.gifלקוח מהפורום בהייד פארק:../images/Emo42.gif

+
יש שמועות ממש חזקות שג'ני ומייקל עומדים להתארס בקרוב מאוד
אחרי שג'ני גמרה לצלם את הסרט שלה "אלקטרה" בקנדה, וחזרה לגור עם מייקל, חבר טוב של ג'ני מוסר שהם עומדים להתארס
המקור הרשמי של ג'ניפר אמנם לא מאשר את זה, אבל זה לא משנה שום דבר כי א.- המקור לא הכחיש שום דבר. וב.- הוא גם לא אישר את זה שמייקל וג'ני עדיין ביחד (מה שבטוח נכון, כי תמונה אחת שווה אלף מילים, ופורסמו תמונות שלהם ביחד. ולא, אין לי אותם). אם זה נכון, אז אותי, אישית זה מאוד מאוד משמח, כי הם ממש חמודים ביחד ומגיע להם לחיות ביחד ולהיות מאושרים. עוד בשורה משמחת שלא קשורה, "זהות בדויה" זכתה ב-8 פרסים (מתוך 9 מועמדויות) בטקס פרסי הTATER TOPS שערך ערוץ E! בשבוע שעבר.
כתבה את זה שרי מפורום אליאס בהייד פארק
אני שונאת לא לתת קרדיט

joyalfa

New member
כן הם גם מועמדים לבימוי

למרות שלא ממש מגיע להם על העונה הזאת סורי ג'י ג'י אבל היית חלש מאי פעם.

rifkin1

New member
לא להאמין כל כך מהר לידיעה הזו...

זה שהפיץ את השמועה קוראים אותו טד קזבלנקה והוא הרכילאי הידוע לשמצה של ערוץ E ובעל מוניטין גרוע בגלל שכל מה שהוא אומר מאוד מאוד מופרך ואף פעם לא נכון. (הוא דיווח שמייקל וג'ניפר נפרדו כבר 4 פעמים ושג'ניפר בהריון). וחוץ מזה יש המון שמועות חזקות שהם כבר לא ביחד.

rifkin1

New member
ולא הייתה שום תמונה שלהם ביחד מאז

הפריימרה של 13/30

scudnick

New member
אנבלללללל

עקבתי אחרייך עד לכאן! וגם מור פה?! היא משתלטת על תפוז!

inbal145

New member
מה אתה עושה פה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אמא
עושים אחריי מעקב
עכשיו אני אשכרה מרגישה כמו סידני בפיילוט
[כן, הלוואי
]

מווותק

New member
לדעתי... ../images/Emo58.gif

ויקטור חייב לקבל. אין עליו! אבל... ג'ניפר לא הציגה כזה משחק מדהים בעונה ה - 3 (עם כל אהבתי הגדולה אליה). המשחק שלה בעונות ה - 1 וה - 2 היה הרבה יותר טוב. משום מה היתה לי הרגשה שכל העונה ה - 3 שלה התפספסה על מכות, פיצוצים ומעט מבטי שיטנה בינה ובין לורן. זה הכל. נקווה שבעונה ה - 4 נקבל ממנה רמת משחק הרבה יותר טובה (לפחות כמו בעונה ה - 2 שלדעתי היתה מעולה מבחינת משחק). אני הייתי אגב נותנת את הפרס לאליסון ג'ני מהבית הלבן. אין עליה...

joyalfa

New member
כל המועמדויות הם....

כמעט כולם בנושא של עריכה ובימוי וכאלה שייכים לפרק 3X23. מגניב זה באמת היה פרק יפה

Moreiro

New member
עד כמה שזכור לי - ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

לעונה השלישית היו 22 פרקים
לא

inbal145

New member
זה בערך מה שגם לי זכור../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

s h a l i m a r

New member
ראיתם את הכתבה של ידיעות אחרונות?

בכותרת של ידיעות אחרונות בדף באחרון כתבו על המועמדויות לאמי ובכלל לא הזכירו את ג'ניפר גארנר או את ויקטור גארבר או את אליאס בכלל!!! והכי כיף לראות בעיתונים זה את הפירסום לסרט של ג'ניפר גארנר החדש "פתאום 30", בטח שבוע הבא יהיה מלא ביקורות על הסרט, נחכה ונראה...

inbal145

New member
מעריב../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

סוף סוף משו טוב במעריב לנוער
פרסומת לסרט

inbal145

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

תאריך לא טוב בשבילי

למעלה