|חיבוקבוצתי|, כולם מוזמנים

חוצפאי

New member
|חיבוקבוצתי|, כולם מוזמנים../images/Emo70.gif

מלבד, כמובן, שלושת ה"מתחרים" הכחולימושפלים.

חוצפאי

New member
תנוחי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת, ילדה, כבר אחורי 18:00, את עדיין ערה
אנשים בגילך הולכים לישון מוקדם בד"כ. |הגבוה|

Deviation

New member
אתה יורד כ"כ נמוך..

|הנמוך| אתה יורד כ"כ נמוך, אתה לא יכול להתמודד עם העובדות שהילדה מנצחת! איפה עבודת גמר (havlaz)
אתה בודד במערכה
|סנמוך| |ניצחון לילדה|

חוצפאי

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה מצחיקותי ילד. שים לב שעבודת גמר לא היה כאן בזמן האחרון בכלל, ובכל זאת הקמפיין שלי כ-ז-ה מצליח שזה מדאים. מאמם. מלא שיק, מלא סטייל. זה הזמן להזיז את המראה
שיו את מאממת

havlaz

New member
עבודת גמר עסוק בעבודת גמר! ../images/Emo3.gif

וכרגע חזר מסיור במועדון נוער חדש שהוא סיקר.. אין, אין כמו זיו להנהלת הפורום!!!!!!!1 זה כזה ב-ר-ו-ר!!!

צעיר פזיז ונבער ../images/Emo11.gif

תן כבוד למבוגרים ממך
אתה באמת חושב שהעם כ"כ טיפש שיבחר במישהו כ"כ צעיר, חסר נסיון וחסר השכלה, שבמקום לדאוג לאינטרסים של העם יבלה את זמנו ברדיפה אחר ילדות בנות 13 ויבזבז עליהן את כספי הציבור

חוצפאי

New member
חסר נסיון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חסר נסיון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאלדה, כשאת עוד התחננת לנטע שתתן לך לנהל את הפורום, שילמת לה ממיטב כספך, עשית לה... טוב נו, יש פה קטינים, ובלה בלה בלה שכנעת אותה, אני כבר ניהלתי קהילה בiOL ז"ל. ולא רק שניהלתי שם קהילה, גם עזרתי בדרכים עקלקלות לפתח את הקהילות בהמונים של דרכים. אני. אז עשי לי טובה... ילדות בנות 13 הן בדיוק מה שהפורום הזה צריך. כי יש פה בעיקר ילדים בני 13. אל תפני את העובדות בשטח לטובתך, כי הן לא. אני צעיר
אני נבער
אני לוּוּוּוּוּוּוּזר
אני מנצח
אני בוגר
נה נה נה נה נה

אתה כ"כ ילדותי,

אפילו להגיד שעשיתי לה מסג' ברגליים אתה מתבייש להגיד
מה תעשה כשתצטרך לעמוד מול האוייב ולהגן על הפורום
גם אז תעשה לו "נה נה נה" ותקווה שיברח

חוצפאי

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין לי מילים להסביר לך כמה שאת חסרת סיכוי נגד סמלמין ואנוכי. פשוט אין לי מילים.

חוצפאי

New member
הרגע קיבלתי עדכון מהשטח שהגיע

סטוֹק חדש של מילים. |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה| |מילה|. 'צטערת. הלכה לך הפואנטה. תפרשי בשיא

אוי זה כ"כ חמוד ../images/Emo99.gif

הילד לומד לדבר... הוא כבר יודע להגיד "|מילה|"... אני מתמוגגת מאושר

havlaz

New member
סבתא, תרגעי ../images/Emo46.gif

תדברי יפה לזיו!!
מאמי, רק בזכותי את כחולה היום, אם הייתי מקבל את הצעתה של נטע לנהל את פורום ASP בIOL, ואז בטח היינו עוברים לכאן, את היום, היית מנקה שמשות בברגר קינג ומפוטרת כמו כולם בימים אלה!
אז תרגיעיייייי ושכחת את מקל ההליכה שלך אצלי.

נו,

הרי זה לא ברור שהיא הציעה לך מתוך רחמים
עומד מולה בחור, בתנוחה מגוחכת ועם כפכפים בידיים... אז ברור שהיא תציע לך. ב-IOL בזמנו הייתה תוכנית לשילוב מוגבלים בחברה...

חוצפאי

New member
זה היה שנון ומצחיק.

מי כתב לך
|עלובה| תפרשי כפרע, תפרשי. סמלמין איתי ויחד, ננצח את כל העולם ואישתו. וגם אחותו וגיסתו. וחמותו. והכלבים.

למעלה