|חיבוקחשבתי על רעיון די נחמד

booksmeller1

New member
|חיבוקחשבתי על רעיון די נחמד../images/Emo24.gif

מה דעתכם שכולם ישימו פה תמונות של עצמם כדי שכולנו נוכל לזהות אחד את השני בהופעות של אוהד ולהגיד שלום אחד לשניה, לדעת ש"היי! הוא\היא מהפורום!" :) מה אתם אומרים? שאני אתחיל?

booksmeller1

New member
סבתא שלי תמיד אומרת :"חופר כופריין"

מה שאומר, ביידיש, "אל תבלבלי לי בשכל!!" :)

טוב תשמעי זה לא חשוב איך אני נראית

תאמיני לי
ופה נסיים את השיחה הפרטית בינינו

אני בעד, אני תיכף אחפש תמונה..

אבל שיגידו גם גיל, ואיזור מגורים ושם. ככה שאם כמה אנשים מאותו איזור הולכים להופעה ככה הם יכולים להיפגש לפני

booksmeller1

New member
הנה אני: ../images/Emo9.gif

שם: יעל גיל: אוטוטו 22 מקום מגורים: תל אביב בכל תמונה אני נראית שונה אבל לא אעמיס אתכם בתמונות שלי. הרעיון הוא בעיקרון שנזהה אחד את השני.

booksmeller1

New member
נראה לי..? אני רואה טוב וגם למה ..

אני בנתיים היחידה עם התמונה? האם אני היחידה שתפדח את עצמה? לא מקובל.

אני!

אז ככה. אני נוף בת 17 מהקריות, כן זה עצוב! והנה תמונה עם אוהד... רק שתדעו שאני שונאת להצטלם, אבל אני יותר שונאת לדבר מאחורי מסך מחשב... אז סליחה אם פתאום המחשב נתקע או משו...

אני לא מצליחה!!

אני לא מצליחה להוסיף תמונה... לא יודעת מה יש לזה... זה לא שולח לי את ההודעה.. אז קיצר כדי לראות אותי היכנסו לאתר הבא: http://www.fotolog.net/adilibby שם יש מלאאאא תמונות שלי!!!! ואתם מוזמנים גם לחתום לי על התמונות... אבל רק באנגלית!!! ופרטים... שם: עדי גיל: 16 (כמעט וחצי... עוד חודש חיחי) עיר: חולון

ranch22

New member
תביאו סרטים כתומים-נגד ההנתקות!חח

לא נראה לי שזה יהיה יפה שחצי מהאולם יראה ככה עם סרטים....אולי משהו אחר..?

herut123

New member
חח זה הסרט היחיד שיש לי אבל לא...אז

אממ אפשר... אני יודעת! לבוא עם מדבקות לבנות כאלה על החולצה לכל אחד יש ואם אין אני יכולה להביא הרבה כאלה בשביל כולם

למעלה