General Zini
New member
חיבוק|איזהה כיףףףף טוב אז ככה.
גם אני מבקש להצטרף לפורום... אז קודם כל אציג את עצמי: שם: אלעד גיל: 26 מקצוע: סטודנט למזרח תיכון וערבית באוניברסיטת בן גוריון. למה ערבית?: התחיל בכיתה ח' המשיך ב-5' יחידות לימודים עבר דרך תפקיד בצבא שעסק בערבית, המשיך בהדרכת קורסים בסיסיים ומתקדמים, ופיקוד על מדריכים וניהול מסגרות קורסיות רבות. עכשיו ממשיך את האהבה באוניברסיטה. מה הכי אוהב בשפה? את השירה הקלאסית, את המאמרים בעיתון אלאהראם, לראות אלג'זירה והרבה, ולראות סרטים מצרים.. (ועוד ועוד..) מה חוץ מזה?: אשמח לעזור, לתת טיפים, לייעץ והעלות מוטיבציה לשירות בחיל המודיעין
. בעצם כל מה שתירצו.. מי הגורו שלי?: ישנם שניים: אחד מהם הוא מרצה שלי קוראים לו צבי בראל, והוא הפרשן לענייני ערבים של עיתון הארץ. מדבר את השפה מדהים, חושב מדהים ולא קיצוני לשום צד בדיעותיו. השני הוא אהוד יערי, בייחוד בגלל הידע המדהים שלו. בנוגע לצבי יחזקאלי (אולי זה יעזור ליישב ויכוחון שפרץ כאן...) הוא אחלה של כתב, אבל הוא לא ממש פרשן..בגלל זה גם קוראים לו ראש הדסק לענייני ערבים. הדבר שאני הכי אוהב אצלו זה את הרצון לחשוף כמה שיותר מהתרבות הערבית, בהחלט ראוי להערכה. זהו פחות או יותר..מקווה לראות את הפורום גדל וגדל..|בנד|
גם אני מבקש להצטרף לפורום... אז קודם כל אציג את עצמי: שם: אלעד גיל: 26 מקצוע: סטודנט למזרח תיכון וערבית באוניברסיטת בן גוריון. למה ערבית?: התחיל בכיתה ח' המשיך ב-5' יחידות לימודים עבר דרך תפקיד בצבא שעסק בערבית, המשיך בהדרכת קורסים בסיסיים ומתקדמים, ופיקוד על מדריכים וניהול מסגרות קורסיות רבות. עכשיו ממשיך את האהבה באוניברסיטה. מה הכי אוהב בשפה? את השירה הקלאסית, את המאמרים בעיתון אלאהראם, לראות אלג'זירה והרבה, ולראות סרטים מצרים.. (ועוד ועוד..) מה חוץ מזה?: אשמח לעזור, לתת טיפים, לייעץ והעלות מוטיבציה לשירות בחיל המודיעין
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)