חיבוק גדול לכולכם

רותם טל

New member
קח חיבוק../images/Emo24.gif בחזרה

זה ממש נכון מה שכתוב שם, בכלל זה אתר יפה

רותם טל

New member
אוררררררררררררר

שימי *** אחד גדול עליו.. הוא מעצבן אותי בזמן האחרון.. איזה לא מבין הוא.. אל תתיחסי אליו!

מריה12

New member
רותםםםםםםם!!!!!!!!!! בדיוק חשבתי..

חשבתי עליך.. חחחחח בדיוק חשבתי וואי כנראה רותם נירדמה בסוף.. ואני קולטת אותך פה!!!!! :-} דרך אגב למה את לא באי סי קיו? ואור עזבי אותו הוא ישכח מזה מחר.. הוא כזה לא מתחשב!!! ודרך אגב הוא לא היה אמור לטוס לאנשהו בגלל עבודה? או שאני טועה?

רותם טל

New member
כי אח שלי ה"מתחשב" נתן לי 5 דקות

את המחשב.. כי הייתי חייבת רלראות מה קורה איתכם וכי התגעגעתיייייייייייייי אז אני לא יתחבר כבר לשם.. כי הוא תכב הקרציה יגיד לי שהוא רוצה.......... מישהו רוצה לקנות אותו?

NaDaV18

New member
ואני כבר ציפיתי לתמונה של הכוס

לא ,אני ישאיר לך אותו.. אבל תגידי לי שאנחנו צריחכים אותך פה, אז שיתן יותר זמן.

רותם טל

New member
הוא בן 19,ומקודם רבנו על זה

כי אמרתי לו שהוא לא רואה שאני במחשב? אבל הוא אמר שהוא בא רק בשישי-שבת כי הוא בצבא,אז שאני צריכה לתת לו בלעעעעעעעעט

NaDaV18

New member
איזה מזל אז שאנחנו לא אחים

אחרת כל הזמן היינו רבים על זה, אבל בעצם שנינו היינו כותבים בפורום אז לא היינו רבים

מריה12

New member
איך בא לי עכשיו להיות..

בסביבות גיל 18 יעני שיהיה לי רשיון נהיגה.. ואם יש רשיון, אז יש גם אוטו.. אז אני רוצה להיות עכשיו עם אוטו.. לנסוע סתם לשום מקום.. ואולי להיכנס לשנקין בתל אביב.. ולנסוע עם מוזיקה חזקה!!! של היהודים.. או פינק פלויד, או רוקפור... בקיצור מוזיקת רוק.. ולנסוע ולנסוע ולנסוע.. אהההה אני אחלום על זה...

NaDaV18

New member
פרפר.......זה לא ממש מתחבר לי

הוא כל הזמן אומר לי לנסות יותר צאוחר כבר שעה שהוא אומר לי את זה.. ומה השם שלך? נמאס לי להגיד פרפר

פ ר פ ר 18

New member
חמודה שלי זה לא ...

כל כך פשוט כמו שזה נשמע... אוטו=הרבה כסף
אוטו=ביטוח
בשביל אוטו את צריכה לקחת שיעורים וזה המווווווןןןןן כסף אז את בל זאת רוצה אוטו?

למעלה