חיבור באופי יכול להספיק?

חיבור באופי יכול להספיק?

לחברה שלי יש בעייה בנושא, החלטנו לעלות את זה פה, כדי שתעזרו לה לקבל החלטה. (היא גם חברה פסיבית בפורום) אם הייתם מכירים מישהו, בעל אופי ואישיות מדהימים, שהתחברתם אליו תוך כמה שניות. אבל המראה שלו לא בדיוק עושה לכם את זה. כלומר הוא לא מכוער ברמות מגעילות, אבל פשוט לא ממש מושך אותכם. הייתם יוצאים איתו בכל זאת בגלל החיבור המדהים? אפשר להתפשר על משיכה?

מה שהלב אומר...../images/Emo23.gif

אין מישהו מושלם..! מה שהלב שלה אומר... לדעתי, אם יש לו אופי מדהים אז למה לא, אפשר לנסות! "מי שלא מנסה, לא יודע!" חחח

Piren

New member
לדעתי לא

אם קצת מושך אז מילא, אבל אם לא מושך בכלל, אין טעם לנסות. גם אם הם יחזיקו שנה ביחד בסופו של דבר זה יכרסם בה.

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

מצד שני, אם באמת יש חיבור מדהים, והוא לא דוחה אותה או משהו כזה, הייתי נותנת לזה עוד צ'אנס, ולא שוללת ישר אחרי פגישה אחת. משיכה יכולה להתפתח.

משיכה יכולה לבוא בהמשך

הכי טוב זה להכיר קודם ואחר כך להחליט אם לצאת או לא, אבל יש מקרים בהם השניים לא נמצאים באותה מסגרת ולכן האפשרות היחידה היא דייט. להתפשר אי אפשר

eithancambridge

New member
לדעתי לא.

משיכה כללית מורכבת גם ממשיכה רגשית וגם ממשיכה פיזית. אם יש לו אופי טוב, הוא יהיה ידיד נהדר, אבל כשזה יגיע למצבים אינטימיים תיווצר בעיה.

bolaaa

New member
אני חושבת שלא..

כאילו אני חושבת שזה צריך לבוא אחד עם השני... כאילו היא יכולה לצאת איתו ואז לאהוב אותו אבל לא להתאהב בו. וזה דיי חבל.. כי איכשהו כולם מתבלבלים בין אהבה לבין התאהבות. ואני חושבת שהוא צריך לעשות לה משהו מבפנים כזה, להדליק אותה איכשהו... אני לא הייתי ממליצה לצאת איתו, כאילו לנסות! כי אם לא נדלקים על המראה (לא משנה אם הוא מכוער או לא...) אז זה דיי באסה.

Cobe Anan

New member
זה נורא תלוי..

יש כאלה שכן, יש כאלה שלא. בתור התחלה, אני-אישית- לא הייתי מתפשר. אני מכיר אנשים שבכלל לא אכפת להם. אבל בהמשך- אהבה היא יותר משמעותית ממשיכה פיזית. אל תשלחי שהיופי יאבד ככה או ככה עם השנים, אבל החיבור המנטלי עשוי להחזיק מעמד לאורך כל החיים..

d e m o sthenes

New member
יש לי משפט בדיוק למצב הזה. טוב לא

הכי בדיוק אבל קרוב ממש. "גוף טוב לא מכפר על פנים מכוערות, אבל פנים מכוערות מכפרות על גוף מכוער". מה זה אומר בעצם? שאם האופי של הבן אדם מתאים לך אז האופי ישפר גם את היופי. כמובן כמו שכבר אמרו אם בכלל בכלל אין משיכה והוא לא הטעם שלך כמה מדהים שהוא לא יהיה קשה לי להאמין שפתאום תמשכי אליו.

חח פנים מכוערות מחפים על גוף מכוער

בטוח שלזה התכוונת?

הייתי שם.

הכרתי מישהו דרך האינטרנט. בחור שהיה נשמע מדהים.. מהבחינה החיצונית. בלונדי גבוהה עיניים ירוקות.. בהיר - ממש חלום. בנוסף, הוא לומד פילוסופיה עובד ממשלה.. ממש נשמע מוצלח.. ואת זה גיליתי במשך השיחות שלנו בטלפון. החלטתי להיפגש איתו.. וראיתי בחור, עם מראה אפל.. הכל שחור.. כהה. לא מגוהץ.. לא מסופר, לא מגולח.. לא מבושם.. שזה כבר לא עניין של מראה, זה ממש עניין של אסתטיקה. לדעתי, זה מראה הרבה על בנאדם.. ומעבר לכך, זה ממש לא מושך.

pain is MY love

New member
שום חיבור בעולם

לא יכול לכפר על חוסר משיכה... כימיה, משיכה, תשוקה, היכולת להסתכל על הבן אדם בלי להקיא.. לא משנה איך תקראו לזה בלי זה אין קשר! שיהיה הכי מקסים בעולם. בלי שהיא תימשך אליו אין על מה לדבר בכלל... ושימו לב שאני לא אומרת "שיהיה חתיך" אלא "שתימשך אליו" כי הכל עניין של טעם והשקפה...

Dark Muse

New member
לדעתי לא

בגלל שהפיזיות לדעתי זה חלק חשוב ומשמעותי באהבה, ואם לא נמשכים פיזית לבן אדם, אז אין ממש את האהבה הזאת.

למעלה