חיבור באינטרנט במחשב או סלולרי או ביחד, איך עושים אופטימליזציה של הוצאות?

GOOGOOLOO

Member
אני לא אוהב להישתמש אינטרנט בסלולרי ביגלל קיטון ואי נוחיות, משתמש במחשה הזמין ברוב השעות בבית ומרוצה,
בסלולרי רק שיחות והודעות רגילות, אבל לפעמים אחרים מכריחים אותי שגם להיתחבר באינטרט לשימוש אפליקציות ותשלומי און ליין דרך סלולרי ו...
השאלה יש דרך שאשתמש באותו חיבור אינטרנט במחשב גם בסלולרי או חייבים להיתחבר ולשלם בניפרד גן במחשב וגם בסלולרי אפילו אין הרבה שימוש באינטרנט בסלולרי

SHERME

Well-known member
אני לא אוהב להישתמש אינטרנט בסלולרי ביגלל קיטון ואי נוחיות, משתמש במחשה הזמין ברוב השעות בבית ומרוצה,
בסלולרי רק שיחות והודעות רגילות, אבל לפעמים אחרים מכריחים אותי שגם להיתחבר באינטרט לשימוש אפליקציות ותשלומי און ליין דרך סלולרי ו...
השאלה יש דרך שאשתמש באותו חיבור אינטרנט במחשב גם בסלולרי או חייבים להיתחבר ולשלם בניפרד גן במחשב וגם בסלולרי אפילו אין הרבה שימוש באינטרנט בסלולרי
אתה מרוצה מהמפעילה הסלולרית שאתה מנוי בה כעת?
מבחינת קליטה איכות שיחות מהירות גלישה וכדו'
איזה טלפון יש לך?
יש מושג של נקודה חמה
הטלפון משמש כמודם למחשב

GOOGOOLOO

Member
איך אפשר ליגלוש במחשב וסלולרי ולשלם חשבון אחד?
ואם לא ניתן איזה מכשיר נייד לבחור שיעמוד בשימוש רסב של שעות ולא להישרף? מה הפיתרון? או שאין וחייבים 2 חשבונות וזהו

גק לוי

Active member
איך אפשר ליגלוש במחשב וסלולרי ולשלם חשבון אחד?
ואם לא ניתן איזה מכשיר נייד לבחור שיעמוד בשימוש רסב של שעות ולא להישרף? מה הפיתרון? או שאין וחייבים 2 חשבונות וזהו
ענו לך על הכל.

אבל אם אתה מתעקש אז בבקשה:

GOOGOOLOO

Member
אני מישתמש כבד במחשב, גלישה רק במחשב , השאלה איך ניתן להיתחבר גם בסלולרי באותו מנוי ולחסוך תשלום גלישה בסלולרי
או לחילופין אם ניתן לגלוש שעות רבות בסלולרי ארכוש סלולרי מתאים וגדול [8-10"] ואפסיק את גלישה במחשב, המטרה לא לשלם שני מנויים גלישה באינטרנט גם סלולרי וגם מחשב ביתי ועדיין אמשיך ליגלוש שעות רבות ביום בלי שהמכשיר סלולרי יתחמם או יתקלקל

SHERME

Well-known member
אני מישתמש כבד במחשב, גלישה רק במחשב , השאלה איך ניתן להיתחבר גם בסלולרי באותו מנוי ולחסוך תשלום גלישה בסלולרי
או לחילופין אם ניתן לגלוש שעות רבות בסלולרי ארכוש סלולרי מתאים וגדול [8-10"] ואפסיק את גלישה במחשב, המטרה לא לשלם שני מנויים גלישה באינטרנט גם סלולרי וגם מחשב ביתי ועדיין אמשיך ליגלוש שעות רבות ביום בלי שהמכשיר סלולרי יתחמם או יתקלקל
אתה יכול לגלוש בטלפון דרך WIFI מהמחשב
או להשתמש עם מחשב נייד כשהטלפון משמש כמודם דהיינו נקודה חמה
איזה טלפון יש לך כרגע?
האם אתה מרוצה מהמפעילה הסלולרית שלך כרגע מבחינת איכות שיחות מהירות גלישה וקליטה באזור מגורך ובאזור מקום עבודתך?
תענה זה חשוב

נערך לאחרונה ב:

גק לוי

Active member
לגולשים כבדים דרך מחשב.
אף טלפון סלולרי שהוא גם אם המסך 6.7 6.8 או 6.9 לא יכול להוות תחליף אמיתי לנוחות של מחשב.
כשגולשים מסלולרי ההרגשה של גלישה עם ידים קשורות.
ממש לא בא בחשבון.

למעלה