חיבור האי-די-אס-אל למחשב נוסף בבית

sexytomer

New member
חיבור האי-די-אס-אל למחשב נוסף בבית

אהלן. אז ניסיתי לעשות search בפורום אבל משום מה לא מצאתי הסברים :( בכל-מקרה... יש לי 2 מחשבים בבית, אחד עם 2 כרטיסי רשת כשאחד מהם מחובר לאי-די-אס-אל של בזק והשני פנוי. למחשב השני יש כרטיס רשת אחד. המחשב הראשון הוא על xp והשני על 98. אני מחפש אתר (עדיף בעברית) שיתן לי הסברים איך לקנפג את הכל.. או לחילופין איזו תוכנה שתעשה את זה עבורי. תודה.

duke4you

New member
זה מאוד פשוט

כנס לאתר של הפורום, יש הוראות בעברית. תעשה את מה שרשום ותוך 10 דקות יש לך ICS.

sexytomer

New member
אוקיי..

אז אני נתקע בחלק של לחבר את הרשת עצמה, לפני הקינפוג של ה - ics משום מה באתר שנתת בעמוד : http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-net-2000-xp.asp כשאני מחגיע לחלק של לקנפג את המחשב השני שגם יוכל להתחבר לרשת (לפני ה - ics קודם כל שיתף קבצים וכ´) .. אז אני אמור לבחור על איזה מערכת הפעלה עובד המחשב השני... ויש שם בעיה עם הלינקים.. בכל-מקרה, כשעולה לי ה - xp כרגע הוא מראה לי אייקון שהכרטיס רשת השני שלי לא מצליח להתחבר לרשת, כלומר לא מצליח להתחבר למחשב השני. מה אני צריך לנסות לעשות ?

sexytomer

New member
זה לא עוזר..

זה כבר אחרי שהותקן ה - ics אני מדבר בכלל על לפני ההתקנה של האינטרנט, קודם כל למצוא מה הבעיה עם החיבור עצמו של הרשת הפנימית, שיתוף קבצים וכ´.

duke4you

New member
איפה אתה תקוע?

כבר נתת כתובות IP למחשבים? שמות? קבוצת עבודה? שיתוף קבצים ותיקיות?

sexytomer

New member
אז ככה..

נתתי ל - 2 המחשבים שמות בחרתי לשניהם את אותה קבוצת העבודה אבל לא בחרתי ip איזה לבחור בדיוק ?

sexytomer

New member
הוספתי

אבל עדיין לא עוזר.... יש לי ב - xp אייקון קטן למטה של החיבור לרשת של הכרטיס השני.. עם איקס אדום עליו.. כאילו הוא לא אצליח.... הוא טוען שכאילו שהכרטיס רשת לא מחובר לכבל רשת.. למרות שהוא כן מחובר.

sexytomer

New member
אהמ...

אין לי מושג.. אבל זה כבל ארוך.. של 10 מטר בערך.... הטכנאי נתן לי אותו... והוא אמור להתאים.

dov98

New member
אם פינג לא עובד, יתכן כבל לא

מוצלב. כנס ל"כבילה" באתר לראות הבדל בין ישר ומוצלב.

duke4you

New member
דוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו עונים ביחד... אז אני מפנה לך את הבמה

duke4you

New member
הכבל לא מוצלב

וכדי לאשר זאת תרשום לנו את סדר הגידים בשני הצדדים.

למעלה