חיבור החוט המוביל לרולר -

חיבור החוט המוביל לרולר -

אהלן חברים, אתמול הלכתי לדוג בגן, וכנראה בגלל שלא שטפתי את הרולר במים מתוקים אחרי הדיג האחרון שלי (שבו הרולר נרטב כולו ובכמות נכבדה של מי ים), הרולר פעל בקושי ולא יכולתי לזרוק רחוק. באחת הזריקות אפילו הסתבך לי מאוד החוט שעל הרולר. התחלתי להוציא קצת חוט, במחשבה שעוד מעט אני אגיע למקום שהסתבך ואז נגלגל בחזרה את החוט, אבל החוט הסתבך איכשהו בכלל לא קרוב לכמות החוט שנזרקה. בכל מקרה, נהיו קשרים ונאלצתי בשלב מסוים פשוט לגזור את החוט. כך איבדתי חוט רב, עד כדי כך שנשארו לי בערך 10-20 מטרים של חוט על הרולר (הרולר לא היה מלא בחוט עוד מקודם, אבל עדיין הלכו כ-40 מטר חוט פלוס מינוס). קניתי היום סליל 100 מטר של חוט Platil Universal Soft 0.25, כמו זה שהיה מגולגל על הרולר שלי עד עכשיו. חוט מעולה, ומומלץ לכולכם. אני משתמש בו גם לתלאי, בעובי של 0.18 . אני מעוניין לדעת איך לקשור את החוט לשפולה בצורה טובה. אשמח עד מאוד אם יש גם עמוד אינטרנט ואיזו אנימציה נחמדה שתסביר את העניין, כי קשה מאוד להבין איך קושרים מטקסט... המון תודה מראש.

piranhafish

New member
קשר

קוראים לקשר Arbour knot אם אתה לא מבין את האיור שנתתי חפש באינטרנט את המילה הזאת .

למעלה