חיבור ה-SPD לנעלי ספינינג

רזונת

New member
חיבור ה-SPD לנעלי ספינינג

בעלי היקר קנה לי נעלי ספינינג מתנה + הברזלים שצריך לחבר אליהן. הבנתי (לאחר שבקשתי עזרה ממדריך שבאמת רצה לעזור לי...) שזה לא עניין של דקה וחצי, וצריך לחבר ואז לכוון וכו וכו וכו... לאן אני יכולה לפנות כדי שיעזרו לי בעניין? בהנחה שהחנות בה נקנו הנעליים רחוקה ואין להם מושג בעניין... ואולי זה לא כ"כ מסובך כמו שהבנתי?

ilan1998

New member
דקה וחצי

בכל חנות שמוכרת נעלי ספינינג. איזה אזור בארץ?

ilan1998

New member
"הברזלים"

נקרא "קליטים" , את יכולה לצלצל לחנות אופנים כלשהי ולשאול אם יכולים לחבר לך אותם - זה דקה וחצי אבל זה פשוט לא כל כך קל לעשות את זה לבד... איפה קניתם את הקליטים ?מדוע לא הרכבת אותם שם...? בפעם הבאה תרכיבי בחנות שבה קנית את הנעל .... אם תגידי איזה אזור בארץ אני אנסה להפנות אותך לחנות נורמלית להתקנה.... בהצלחה

רזונת

New member
איזור רחובות

בעלי קנה לי את הנעליים (בהפתעה) באליטל במושב בני ציון, ולכן לא הרכבתי אותם בחנות שקניתי, ולו לא היה מושג בעניין. תודה על העזרה

ilan1998

New member
ספין בייק

רחוב הפטיש 5 מרכז פאוור סנטר נס-ציונה טלפון: 08-9408636 פקס: 08-9408637 שעות פתיחה: יום א' 10:00-22:00 יום ב' 10:00-21:30 יום ג' 9:30-20:30 יום ד' 10:00-21:30 יום ה' 10:00-21:30 יום ו' 9:00-15:00

the red king

New member
חייבים אדם מקצועי שירכיב לך את

הקליטים. גם אני קניתי נעלים כאשר הייתי בחופשה באילת, הן עלו לי יותר זול כמובן, את הSPD קיבלתי כבר אחר כך ממדריך הספיניג שהיה ידיד שלי. הוא הרכיב לי אותם והוא מאוד רצה לעשות זאת טוב, אבל התבלבל עם המרחק והרגל ברחה לי כל הזמן. הייתי צריכה חוויה מתקנת אחרי שהחבר שלו סידר לי את הנעלים כמו שצריך. גשי לחנות אופניים שמוכרים בה גם נעלי ספינינג. רק אצל המומחים. האימון עם נעליים עם קליטים הופך אותו לחייה של כיף ועבודה אמיתית! בהצלחה!

למעלה