לא ניתן לדעת בלי לבדוק את שאר החיבורים כי כל אחד מחבר כפי שבא לו,
שלום
יש לי אינטרקום בבית עם מסך
החיבורים מאחור יצאו
ישנם ששיה חוטים
שלושה בצבע מלא ועוד שלושה עם פס לבן
הם היו מחוברים לשתי כניסות
אשמח אם משהו ינחה אותי איזה צבע לכול כניסה
מעלה מופיע המוצר בקישור
הוספתי תמונה
תודה לעוזרים
צפה בקובץ המצורף 33444
גם באינטרקום יש תקן כמו של בזק אבל ה"טכנאים" חסרי כל השכלה וסתם מסתובבים עם מברג וקטר,אים זה אינטרקום בביניין משותף . אולי אפשר ליראות אצל שכן איך החיבור . כמו שכתב המנהל . כול טכנאי מחבר לפי צבעים שבא לו . בחשמל יש תקן לצבעים. באינטרקום לא
כל זוג חוטים נושא מספר פרטי,אדון מנהל הדוגמה המצורפת לא שייכת להתקנת אינטרקום . אלה מס' =זוג צבעים . כול מערכת אינטרקום בנוייה שונה . בחשמל יש 3 חוטים . פזה אפס והארקה ופזה חוזרת . באינרקום יש המון דגמים. מאינטרקום מישנות ה80 בוני 5 גידים . שעד היום בשימוש. עד אינטרקום שפועל על זוג חוטים . ומעביר תדרים שונים . לפקודות כמו פתח דלת. צילצול ועוד . ושלא נדבר על אנטרקום TV ששם כול יצרן . יש לו תרשים אחר לחבורים .
אז לסיכום אין תקן לצבעים . אולי מילבד צבע שחור ואדום + ו - . אז הפעם לא דייקתה בעניין הקטר והמברג . חג סוכות שמח
יש לי גם תרשימים של אינטרקום איטלקי חברה מאוד מפורסמת כול מיני דגמים . כולל TV מצויין בה הכול . רק לא צבע
אדון מנהל . את העיקרון אני מביון אבל... אינטרקום . שפועל רק על זוג חוטים . מעביר תדרים . מה התקן של הצבעים? או אנטרקום ישן . שפועל על 5 גידים . מה התקן של הצבעים . בחשמל . הפזה תמיד היא חום. פעם הייה אדום . זה התקן . הארקה התקן הוא צהוב ירוק . פעם הייה לבן . באינטרקום יש כול כך הרבה אפשריות . של צבעים . והמחוקק לא קבע מה הצבעים . כך שאין תקן ואין כלום . אולי רק מתח DC מחברים אדום ושחור .כל זוג חוטים נושא מספר פרטי,
יצרן כבל תקני יכול לשנות את צבע בן הזוג אך חייב לשמור את הסדר בצבע המוביל בכל זוג,
לכן יצרן מוצר לא צריך לציין צבע אלא רק מספר,
המתקין צריך לבצע התאמת מספרים בין הכבל למוצר
כחול=1
כתום=2
ירוק=3
חום=4
אפור=5
שים לב שהסדר של החמישה חוזר על עצמו בכל חמישי נוספת
כך כל מי שנגש למערכת מתמצא בקלות
אם פועל בכבל רק זוג חוטים צריך להשתמש בזוג מס' 1 הכחול,אדון מנהל . את העיקרון אני מביון אבל... אינטרקום . שפועל רק על זוג חוטים . מעביר תדרים . מה התקן של הצבעים? או אנטרקום ישן . שפועל על 5 גידים . מה התקן של הצבעים . בחשמל . הפזה תמיד היא חום. פעם הייה אדום . זה התקן . הארקה התקן הוא צהוב ירוק . פעם הייה לבן . באינטרקום יש כול כך הרבה אפשריות . של צבעים . והמחוקק לא קבע מה הצבעים . כך שאין תקן ואין כלום . אולי רק מתח DC מחברים אדום ושחור .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.