חיבור טלפון כמודם לרדיו אנדרואיד

Haim_Gds

Member
אחרי שלא הצלחתי להפעיל את הכרטיס סים אצלי ברדיו ברכב (https://www.tapuz.co.il/threads/בעי...מנם-לא-טלפון-אך-קרוב.15545374/#post-144549356) חשבתי על פיתרון אחר. יש לי מספר טלפונים ישנים שאינם בשימוש (בדרך כלל בגלל שבר במסך) בוורסיות אנדרואיד שונות (החל מנקסוס ישן עם אנדרואיד 7...)
-האם בכללי אפשר לחבר אותם כמודם חיצוני לרדיו?
-האם ניתן לחבר אותם בחיבור USB לרדיו במקום וויפיי או BT? יש לי מתאם OTG מעלי אקספרס
-מהן ההגדרות שצריך לשנות?
איך הרדיו (עם אנדרואיד 10 אאל"ט) אמור להתחבר לטלפון?
האם צריך רק להציב את הטלפון במוד של USB/BT Tethering או שיש הגדרות נוספות?

em28

Well-known member
כשאת אומרת רדיו, למה את מתכוונת ?
האם זה טאבלט המפעיל רדיו-אינטרנטי באמצעות אפליקציה דוגמת Tune-In ?
האם זו מערכת מולטימדיה שמפעילה ג'אווה/WIN CE או כל יצור כלאיים אחר אבל שיש בו רדיו FM ?
האם זה שילוב של השניים ?

בכל מקרה, אם יש לדבר הזה אפשרות של WIFI הדבר הפשוט ביותר יהיה לפתוח נקודה חמה בסמארטפון
ולאפשר לדבר הזה לקבל את החמצן שלו מהסמארטפון בלי כבלים.
לאחר שתוודא שהדבר אפשרי יש אפליקציות שיעשו את כל ההתחברות אוטומטית.

Haim_Gds

Member
אני מדבר על K7 Ownice 6G Ram 128G Rom Android 10.0 Car radio setero for Benz W211

זהו למעשה טאבלט אנדרואיד המשולב עם חומרה חיצונית (רדיו, מגבר וכו') וכולל את כל הקישוריות הנדרשת כגון BT, USB WIFI. כרגע אני אכן פותח הוטספוט דרך הטלפון כדי להשתמש באינטרנט אבל הייתי רוצה חיבור קבוע (שקיים גם שהרכב כבוי) בלי להשאיר את הטלפון הפרטי שלי ברכב...
לרדיו יש חיבור סים המאפשר תקשורת סלולרית אך הוא לא פעל כראוי (פתחתי על זה דיון) ולכן אני רוצה להתחבר עם חומרה חיצונית.
אני מעדיף חיבור USB כי כך הרדיו יכול להפעיל את הטלפון בזמן שהמנוע כבוי. בנוסף, אני מעוניין כי הרדיו יהווה הוט-ספוט כשלעצמו כדי להתחבר להתקנים שונים ברכב.

ממה שזכור לי לא הצלחתי לבצע USB Tethering בין הרדיו לטלפון כי האופציה לא הופיעה בהגדרת הרדיו, יש דרך לאלץ את זה באמצעות תוכנה חיצונית?

למעלה