חיבור כונן קשיח לנגן DVD...

חיבור כונן קשיח לנגן DVD...

ערב טוב! לאחרונה יצאו נגני DVD עם כניסת USB לחיבור נגני MP3. מה שמענין, ועם פונטציאל אדיר לניצול, זה האם ניתן לחבר גם כונן קשיח סטנדרטי עם מתאם USB, כיון שהלא כונן סטנדרטי אינו זקוק לדרייברים. השאלה באיזה שיטת ניהול קבצים יתמוך נגן הDVD, ועד איזה נפח כונן. אם אכן זה יעבוד, זה פשוט מהפכה בחיבור הישיר של המדיה לרסיבר ללא תיווך המחשב! גילוי נאות: שאלתי גם בפורום תוכנה וחומרה.

stardust19

New member
אפשר קישור לנגן ה DVD הזה ו/או

מפרט טכני ודגם שניתן יהיה להסתכל עליו ולדעת לפחות על מה מדובר

יאיר B

New member
אני לא מאמין שאפשר לחבר HD ל-DVD

זה מצריך מהמכשיר יכולות של מחשב (יש צורך בבקר מיוחד) כדי שיוכל לקרא את ה-HD. זה גם לא מאוד שימושי (אם אתה רוצה אחד כזה - אתה יכול לקנות אחד עם HD מבונה כבר בפנים, ויש כאלו - הם כוללים בתוכם הקלטה). לא מצאתי באתר החברה את הדגם הנ"ל. זה קצת מוזר, אולי זה דגם מאוד ישן, לא יודע. ממה שראיתי במפרטים של בחנויות שמוכרות אותו בזאפ, המטרה של חיבור ה-USB היא לחבר נגנים MP3 (כדי לשמוע מוזיקה דרך המערכת) ומצלמות דיגיטליות (כדי לראות את התמונות שבהם). הבנתי שאפשר גם לחבר קורא כרטיסים ל-DVD ולהציג על המסך את מה שיש בכרטיסים (תמונות או מוזיקה מן הסתם).

לא שימושי???

אתה יודע כמה עולה נגן עם HD מובנה??? כמו מחשב כמעט... אז אם אפשר לחבר ישירות זה חסכון אדיר! ותקרא שם בביקורות קונים שגם קבצי וידאו שהיו על נגן הפלאש, הנגן DVD הצליח לקרוא, אז לכאורה למה שלא יתמוך גם בHD שגם לא מצריך דרייברים. נ.ב. ברשתות החשמל טענו לי מפורשות שניתן לחבר גם נגן MP3 מבוסס HD אם אינו מצריך דרייברים, אז אמנם לא הייתי סומך על מילה שלהם, אבל אולי הפעם הם צודקים...

למעלה