חיבור לאינטרנט לאחר פרמוט מחשב

pinkys brain1

New member
חיבור לאינטרנט לאחר פרמוט מחשב

הי,
בהמשך לפוסט הקודם עם הוירוס - מצאתי את הדיסק של הוינדוס ועשיתי למחשב פרמוט ע"פ מדריך שמצאתי באינטרנט. כרגע המחשב הוא לאחר פרמוט

נתקעתי קצת עם עניין הגדרת הגישה לאינטרנט, ממה שהצלחתי קצת להבין כנראה שחסר איזשהוא דרייבר / inernet controller...
(המחשב הזה מחובר בכבל לראוטר שנמצא בבית..)
ניסיתי לחפש קצת באינטרנט לגבי זה, ומצאתי שכדי להבין איזה דרייבר חסר אפשר לבדוק ב-device manager (שם האופציה internet controller נמצאת תחת לשונית "other devices") - ללחוץ על ה-properties שלו, ללכת ללשונית details - לבחור ב-hardware ids ושם להעתיק ולחפש אינטרנט ע"פ השורה השניה
במקרה שלי, מופיע שם: PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_84321043

חיפשתי בגוגל אבל לא לגמרי הבנתי מה אני מחפש, וגם את הקבצים שכבר כן חשבתי שרלוונטיים - כאשר ניסיתי להריץב במחשב החדש קבלתי הודעות שגיאה שהגרסה לא מתאימה (הוידוס שכרגע מותקן הוא 7 עם 64bit).

אשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר למה מה פספסתי בדרך, ואיזה דרייבר אני צריך כדי שאוכל קצת להתקדם עם עניין החיבור לאינטרנט (אגב,בגלל שבמחשב אין אינטרנט, אני מוריד את הקבצים דרך מחר אחר ומעביר את הקובץ שירד למחשב ה"חדש" דרך דיסק-און-קי)

תודה!

pinkys brain1

New member
מודה ומתוודה שאין לי מושג מה הולך כאן...

הורדתי את הקובץ למחשב, העברתי את תיקיית ה-ZIP לדיסק-און-קין והכנסתי למחשב המפורמט
&nbsp
ניסיתי לעשות setup אבל התקבלה שגיאה שלא ניתן (משהו שקשור לזה שה-destination file לא יכול היה להיווצר)
&nbsp
ניסיתי לעשות EXTRACT ל-ZIP שבדיסק-און-קי לתיקייה חדשה במחשב, כמעט שום קובץ שם לא הועבר (מתקבלת שגיאה על כמעט כל הקבצים שלא ניתן היה לייצא אותה בגלל "שגיאה כללית"
&nbsp
אז חזרתי למחשב שבו הורדתי את תיקיית ה-ZIP ועשיתי EXTRACT לדיסק און קי עצמו, הקבצים יוצאו בהצלחה, אבל כאשר הכנסתי את הדיסקק-און-קי למחשב המפורט - הופיעו כמה (4) קבצים מוזרים, וכל השאר לא הופיעו...
&nbsp

pinkys brain1

New member
סליחה ומחילה על ההודעה הקודמת -->

מסתבר שאני סוג של אידיוט והתקנתי את הוינדוס על כונן D במקום C..
עשיתי פרמוט חדש והתקנתי על C, עכשיו הקובץ כן רץ והאינטרנט התחבר....
&nbsp
&nbsp

למעלה