חיבור לחיישן

חיבור לחיישן

ללא משאבה מה זה אומר איך זה עובד מי זכאי ובכלל מי שיכול להאיר אור על השאלה יבורך

תומרונתם

New member
מנהל
יש שתי אפשרויות

(אני אוסיף שאני לא מכירה את השוק בארץ אבל ממה שעולה כאן)
האחת נביגטור, והשניה של מדטרוניק אבל ללא משאבה.
זה אומר שיש לך חיישן ומשדר עם מכשיר קטן לתצוגה.

מי זכאי? אני מניחה שאותם החוקים של החיישן שעובד עם המשאבה.

לדעתי תיצור קשר עם המשווק ותבקש שיבוא וידגימו ויתנו את כל האינפורמציה (כולל מחירים), ואז תבוא לכאן ותספר לחבר'ה! אולי אפילו נוסיף את זה למאמרים... שווה לנסות...

IrisPeleg

New member
זכאות לחיישן

הזכאות בארץ לחיישן (וגם זה לא מובטח) הינה רק לנשים עם סוכרת סוג 1 לפני ובהריון ולילדים.
מבוגרים זכאים רק אם הם הוכיחו היפוגליקמיה שלא חשים בה - איבוד הכרה.

אם אין גזו לא לנסות לטעון כי תאבד את רישיון הנהיגה.

בדקתי בחברת אגנטק

ענתה נציגת שירות לקוחות בחורה מנומסת נתנה פרטים מדוייקים

המכשיר עולה 7000 שח חד פעמי איתו מגיעים 5 חיישנים שכל חיישן הוא לשישה ימים
לאחר מכן עלות 5 חיישנים זה 1500 שח כלומר 50 שח ליום בממוצע מאוד יקר
החיישן זה מדבקה עם מחט שנועצים בגוף והיא משדרת למכשיר את רמות הסוכר עד טווח של שני מטר אפשר לעשות הכל עם החיישן כולל מקלחת

מי שחווה היפו מגליקמיה עם התעלפות ואובדן הכרה בדרך כלל הקופה תאשר לו מכשיר וחיישנים בחינם או בסיבסוד רציני של הקופה
כל אחד והקופה שלו או חומרת ותדירות ההיפוגליקמיה

ולמה הפתיח על נציגת השרות בשורה הראשונה המידע אמין הנציגה נעימה הכל בסדר מה שלא תקין שהיא לא אומרת שמי שמקבל כזה מכשיר כמעט ובוודאות מאבד את רישיון הנהיגה שלו
שעימתתי אותה עם העובדה הזו היא אמרה אני מכירה אנשים שלא שללו להם את הרישיון

לשאלתי מתוך 100 לכמה לא שללו היא לא ענתה רק לאחר לחץ ענתה בודדים

ולמה כל זה זה מאוד פשוט ללכת לבית חולים עם מלווה ולטעון התעלפתי בבית עם בגלל היפו על מנת לקבל את המכשיר חינם ממש אין בעיה
אבל אחר כך תהיה בעיה עם הרישיון על מנת להחזיר אותו זה לוקח שנתיים עם כמה ועדות והמון אישורים מרופאים וגם אז זה לא בטוח

לטענתה אפשר לבקש בקשה חריגה למכשיר ואוליי הקופה תאשר

וקצת מהירהורי ליבי

שאני חושב על כל עשרות אלפי הפעמים שדקרתי את אצבעותיי לבדוק כמה סוכר יש לי ( אני מזריק מעל 25 שנה )
שאני חושב על כמה כסף שילמתי על סטיקים לבדיקה על כמה סוללות החלפתי למכשירים שמודדים על כמה מדי סוכר אני מחליף כל שנתיים
( אני מחזיק בשלושה משערי פרי סטייל בבית בעבודה ואחד בתיק של חול אני נוסע עשרות פעמים בשנה ומכפיל את זה במספר חולי הסכרת זה עשרות / מאות מליונים רבים

עכשיו שאני חושב כמה פעמים אכלתי והסתובבתי עם סוכר גבוהה כי הייתי בלחץ עבודה ולא בדקתי כי הייתי בנסיעה ולא התאפשר לי כי עליתי למטוס ולא היה זמן
ו.... ו.... ו.... והילד נפל שהיו קטנים ופרח מזכרוני כולנו מכירים את המקרים האילו

כמה היה נחמד מכשיר שמנטר / בודק רמת סוכר ומצפצף נניח שאנחנו צריכים להזריק

כמה כריתות רגליים היו נחסכות כמה אנשים היום לא היו עיוורים כמה ילדים לא היו יתומים כמה נשים לא היו אלמנות ולהפך כמה הורים לא היו מאבדים ילד
כמה מליוני ימי אישפוז היו נחסכים למדינה
כמה שעות עבודה וטיפול של אחיות היו נחסכים לטובת אילו שבאמת זקוקים להם כמה מיטות היו מתפנות ומקילות את הלחץ בבתי החולים
כמה אלפי שעות היו נחסכים מנותני שרותים בקופות חולים לטובת נניח מתן שרות טוב יותר ופחות עמוס למי שצריך אותם
וכמה סבל שאי אפשר לכמת בכסף היה נחסך מאילו שחולים חיים ובסבל
יש עוד אלפי מקרים שהיו חוסכים למשק מליונים רבים ושעות עבודה
כמה מליונים המדינה משלמת בעקבות תביעות של חולים דרך חברות כמו זכותי

אם רק היו נותנים ואו מסבסדים את המכשיר הזה

למי שלא יודע בישראל יש מעל מליון וחצי חולי סכרת במצב זה או אחר ומעל 150000 כל שנה שחולים אבל עוד לא גילו את זה

IrisPeleg

New member
סנסור לא פוטר מבדיקות

ראשית ברצוני להבהיר כי סנסור לא יפתור מבדיקות.
עדין צריך לכייל אותו מידי פעם ולוודא שהכל בסדר.

בנוסף: צריך לפחות שני איבודי הכרה וגם אז אי אפשר להבטיחה.

באשר לנציגת המכירות:
תפקידה למכור.
כן, חבל שזה כך.

תומרונתם

New member
מנהל
זה יפה מה שכתבת

אבל זה לא המציאות ממש.
הסנסור עדיין בשלבי מחקר ושיפור, והוא רחוק מלהיות ההבטחה והחלום הרטוב שמנסים למכור לנו.
כן, זה יותר טוב מכלום (לפעמים) אבל לא, זה לא חוסך את הדקירות, זה לא חוסך את הצורך להיות מתוכנן ולדעת מה אתה עושה.

כמו כל טכנולוגיה צריך לתת לזה את הזמן, זה ישתפר, זה יתעדכן, וכן זה גם העלויות ירדו ויהיו שוות לכל נפש. עם הזמן.

יש אנשים שנגמר להם הזמן

וזה כבר מאוחר

למה לא חוסך דקירות דקירה אחת כל 5 ימים זה הרבה פחות מלדקור את האצבעות 6-7 פעמים ביום
להבנתי הסנסור אמור להתריע על רמת סוכר גבוהה רק שאז תבוא הזריקה בזמן
וחסוך את המתוכנן בהמון

למשל אם המכשיר לא התריע נניח כבר שעה או שהתריע והרמה בסדר חסכנו דקירה מקדימה לפני האוכל
אכלנו והסוכר עלה הסנסור יגיד כמה סוכר יש בדם נזריק את הכמות את הכמות המדוייקת מייד וחסכנו עוד דקירה אחרי האוכל

אגב הסנסור אמור להתריע מייד שהסוכר עולה נניח אחרי 10 דקות במצב רגיל אכלת ושחכת לבדוק ועברה בנתיים שעה אתה מסתובב עם רמה גבוהה שעה ורק אז דוקר בודק ומזריק
הסנסור יגיב מייד ותקבל תזכורת תחסוך כך אלפי שעת בשנה של להסתובב עם ערך גבוהה מהנורמה וחיי הסוכרתי יתארכו והנזקים יצטמצמו

לגבי הטכנולוגיה כן חייבים לתת זמן זה ילך ויהיה זול שזה יהיה זמין לאלפי אנשים
המכשיר לבדיקת סוכר הראשון שלי עלה אחרי השתתפות מעל 1500 היום כמה עשרות שקלים

לידעתך לא יודע אם זה יפה מה שכתבתי וכן זה לא המציאות המציאות קשה פי אלף ועולה מליונים
כמה לדעתך שווה הכאב והסבל של אדם שכרתו לו רגל אתה יכול לכמת את זה בכסף באיכות חיים באומללות של הסובבים אותו ילדים אישה הורים
וכמה המדינה וקופת חולים השקיעו בו כמה עלה הניתוח למדינה כמה חייב בית החולים

אם היית יכול לחשב היו נושרות לך כל השערות מפחד ותדהמה תאמין לי

תחשוב על כיסא גלגלים חשמלי אחזקה שנתית שלו רכב מותאם לכיסא בית מותאם לנכה מטפל על חשבון המדינה שנה ראשונה או יותר אם צריך
וכן אוליי זה אדם שהיה משלם עשרות אלפי שקלים מס הכנסה למדינהכאדם עובד עצמאי ומרוויח ועכשיו הוא לא הוא נכה 100 אחוז הוא פטור מעל 500 אלף
ועכשיו לא רק שהוא לא משלם הוא מקבל קיצבת נכות מהמדינה והוא שבר כלי צל של עצמו
כמה כסף וכח אדם הוא גוזל בלית ברירה מקופת חולים בתרופות בפקידים בטיפולים בתרופות מסופסדות על חשבון דברים חשובים באמת

זה רק אחד תתחיל להכפיל ובדרך יש כאלה במצב יותר קל וגם יותר קשה
נניח שהצלת רק 10 אנשים כאילו בשנה כמה סנסורים היית מחלק ומציל עוד המון אנשים

סדר העדיפות עקום משלמים לחרדים שמשריצים ילדים על חשבון משלם המיסים וכן לא חסר עוד דוגמות של ביזבוז לא במקום הנכון

IrisPeleg

New member
הכוונה שצריך להמשיך לבדוק

צריך לבדוק את הבודק ולכייל אותו.

לחיישן יש לפעמים טעויות וצריך לבדוק.

תומרונתם

New member
מנהל
כמה תיקונים למה שכתבת

- כמות המדידות המינימלית הדרושה היא פעמיים ביום לצורך כיול.
- ההנחיה החד משמעית היא לעולם לא לקחת תיקון על סמך קריאה של הסנסור אלא לגבות במדידה.
- מנסיוני האישי, כיוון שהסנסור הרבה פעמים הראה קריאות לא הגיוניות, כמות המדידות בפועל היא הרבה יותר מפעמיים ביום.

ומעבר לזה, כל מה שאתה כותב זה נכון, אבל לא קשור לסנסור. בטח לא הדעה הפוליטית שלך על דתיים.

לא הבנתי

למה בכלל צריך פעמיים למדוד אם כבר תקוע בתוכי החלק שמשדר למכשיר מצידי שימדוד 3 פעמים בשעה או 100 פעמים ב 24 שעות

ככל שכמות המדידות תהיה יותר גדולה כך המשתמש ידע איזה אוכל משפיע עליו איך וכמה ולאיזה אורך זמן כך
גם ההזרקה והאיזון יהיו יותר טובים ויותר מתוזמנים

אם ההנחיה החד משמעית היא לעולם לא לקחת תיקון על סמך קריאה של הסנסור אלא לגבות במדידה. אז בשביל מה לי בכלל סנסור
אני אמשיך בדרך הרגילה זה אומר שאני משלם על מכשיר לא אמין / שאני לא יכול לסמוך עליו
תאמין לי יש לי דברים יותר טובים לעשות בכסף שלי

d e m o sthenes

New member
אגנטק וגפן מדיקל בעיקרון

שלום רב.
כפי שכבר ציינו מעל יש את הסנסור של אגנטק ויש את הסנסור של גפן, נקרא נביגיטור.
אני מתאר לעצמי שאתה מעל גיל 18 כך שאכן צריך שני היפו מתועדים כדאי להיות זכאי לחיישן.
וכמו שכבר אמרו (
) אכן כדאי להתקשר לנציגים של החברות השונות ופשוט לברר, או אצל רופא האנדו' שלך.

ערב טוב.

למעלה