חיבור למחשב

JUST DORIN

New member
חיבור למחשב

קודם כל שלום לכולם
שאלתי היא, כיצד ניתן לחבר את המצלמה למחשב? כי מהמצלמה עצמה אני לא רואה חיבור USB, אולי אני טועה. הדגם הוא : DIGITAL VIDEO CAMERA GR-DVM55 וזה של-JVC אם זה עוזר.. אודה למי שיוכל להסביר לי האם אפשר לחבר אותה למחשב, איך ואם כבר מחברים איך אפשר להעביר קטעים ממנה לתוכנה עריכה ? תודה רבה מראש.. :)

מענה

עם כל מצלמת וידאו מגיע כבלים לחיבור למחשב, אם זה כבל USB אן כבל DV לחיבור לרכטיס FIREWORE1394 אני בטוח שבמצלה שלך יש איזה שקע לחיובר לUSB או יציאה שרשום לידה S-VEDIO יעני ניתן לברה לכל רכטיס לכידה או יציאת USB האם קבלת עם המצלמה תקליטור תוכנות להתקנתה כדי שאפשר להעביר החומר המצולם למחשב?? בטח כן מקבלים, זה אומר תקילטור הדרייברים של המצלמה כדי שהמחשב יזהה אותה ותוכל לעבוד חופשי בהצלחה

JUST DORIN

New member
זוהי מצלמה לפני כמה שנים...

כתוב עליה דיגיטל אבל אני ממש לא חושבת שהיא דיגיטלית כמו שמוכרים היום ובגלל זה שאלתי האם גם מצלמות שהם לא בהכרח דיגיטליות אפשר לחבר למחשב? בגלל שהיא לפני כמה שנים כנראה שגם אין לי שום תקליטור... :(... יש לי איזה יציאה אחת שכתוב עליה DV יש מצב שזה קשור לחיבור? נראה לי בעייתי ביותר, אשמח לשמוע עוד דעות ותודה לך !

חיובי

אם כתוב עליה DV יעני דיגטיל וידאו ניתן בהחלט לחבר אותה למחשב יש לי 2 מצלמות וידאו כאן, אחת סמסונג אנלוגית ואחת סוני דיגטלית, ושתיהן אני מחבר למחשב ללא בעיה, הן לUSB והן ל SVIDEO וגם ל 1394 ללא בעיה, כל מצלמה כיום נחיתן לחבר למחשב, תבררי מהמקום שבו נרכשה או בכל חנות שמוכרת מצלמות ליתר ביטחון והם יספקו לך כל מענה והסבר בהצלחה !!

למעלה