חיבור מינידיסק למחשב

אביטל666

New member
חיבור מינידיסק למחשב

שלום לכולם, יש לי מיני-דיסק Sony MZ-R700 כשקניתי את המכשיר קראתי על אפשרות לחיבור מהיר עם USB (אני חושבת...) אני מתכוונת לקנות בקרוב מחשב חדש ואני רוצה את האפשרות הזאת מה אני צריכה לקנות בשביל זה ? כרטיס קול מיוחד ? תודה מראש

byg

New member
כרטיס USB וזהו. אבל...

אל תתלהבי מהאפשרות של העברת קבצים בין המחשב למינידיסק. אני גיליתי (לאחר מעשה) שאין אפשרות להשתמש בתוכנה המסופקת לצורך העברת מוסיקה או קבצים מהמינידיסק חזרה למחשב, אלא אם כן הם הגיעו במקור מאותו מחשב.... זה די מצמצם את האפשרויות ובסה"כ משמש ממשק מהיר למילוי דיסקים אבל לא יותר מכך... ד"א, יש לי את ה MZ-N1 שאותו עוד לא ראיתי בארץ. ירון

אביטל666

New member
כרטיס USB

הכוונה היא לא לממשק ה USB הסטנדרטי, נכון ? זה כרטיס מיוחד ? שאלה נוספת - מה מהירות ההעברה מהמחשב למינידיסק אני משתמשת כרגע ביציאת האוזניות של הכרטיס קול, וזה כמובן איטי אני שוכרת שקראתי משהו על כרטיסי קול אופטיים אבל אני לא זוכרת מה בדיוק

yossix

New member
המיני דיסקים החדשים מתחברים ישירות

למחשב.המיני דיסק שלך מתחבר דרך קופסת חיבור שניתן לרוכשה באתר המצורף ומחירה כ-60 $.מהירות ההעברה היא 1:1. בתוכנה המצורפת למינידיסקים החדשים ניתן להעביר במהירות 16 או 32 ויש לה מגבלות מסוימות כמו שרק סוני יודעים לעשות. ע"מ להזמין מהאתר יש לשלוח להם אימייל עם ההזמנה.הם בסדר גמור וגובים דמי משלוח נמוכים יחסית.

אביטל666

New member
1:1 ?

כלומר, כאורך השיר המועבר ? אז מה הייתרון ביחס להתחברות ליציאת אוזניות ? באיכות אולי ? אני קראתי משהו על כרטיסי קול אופטיים האפ זה קשור לעניין

אמיר ט

New member
במחיר כזה....

של 60 דולר לא עדיף כבר לקנות כרטיס קול של אפאצי ACS-200 ב 200 שקל בכל חנות מחשבים ??, יש יציאת אופטית ומחברים אותה וזה בדיוק אותה איכות דיגיטלית
, ה"קופסה" הזאת בעצם הופכת את הסיגנל שיוצא מ USB לסיגנל אופטי זה מה שעשיתי במיני דיסק שלי ואני מאד מאד מרוצה מהאיכות, Sharp MT831

cyclops1987

New member
שלום

יש לי כרטיס קול של אפאצי וmzr 909 ונאמר לי שכאשר אני מחבר אותו אל הכרטיס אני יוכל להקליט ובזמן ההקלטה שמות השירים יוכלו לעבור למינידיסק אז אם מישהו יודע שבבקשה יעזור לי.

אמיר ט

New member
שמות שירים

אין מצב, יש כל מני DIY למיניהם ברשת לעשות כאלה דברים אבל אני אישית לא הצלחתי להפעיל אף אחד מהם... לא שמהנ שהם לא מתאימים למכשיר שלי. שמות שירים פשוט כותבים, אין בררה.

roychu

New member
בדיוק באתי לשאול את זה, מזל שלא

פתחתי הודעה חדשה... יש לי mzr-700 יש לי pclink דיגיטלי לא קיבלתי אף תוכנה, איך אני מקליט ממנו למיני? קראתי איפשהו שאפשר עם jukebox יש לי, ואני בכל זאת לא מצליח

ZaBoB

New member
אם הגו´קבוקס זה ממש לא צריך להיות

בעיה אתה נכנס והוא מראה לך אם המיני מחובר למחשב מה יש במיני וכל מה שנשאר לך לעשות זה להקליט או למחוק...

למעלה