חיבור מכשיר וידאו/DVD למחשב

eveba

Member
שלום, מנסה לחבר מכשיר דיוידי/וידאו למחשב - LG DC595NWQ למחשב.
למכשיר הנ"ל יש יציאת SCART ו RCA , כשאני מחשב למחשב - דרך יציאת ה RCA רואים רק מה שמנגן ה DVD במחשב.
בחיבור לטלויזזיה של ה SCRAT רואים את הוידאו.
איך מוצאים את המנוגן ב VCR דרך יציאת ה RCA?
יש כפתור בורר במכשיר אבל זה לא גורם לו לשדר את מה שמתנגן ב VCR
אודה לעזרה- לא מצליח לקבל עזרה בחברת LG, ואין לי שלט....

תודה.

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום, מנסה לחבר מכשיר דיוידי/וידאו למחשב - LG DC595NWQ למחשב.
למכשיר הנ"ל יש יציאת SCART ו RCA , כשאני מחשב למחשב - דרך יציאת ה RCA רואים רק מה שמנגן ה DVD במחשב.
בחיבור לטלויזזיה של ה SCRAT רואים את הוידאו.
איך מוצאים את המנוגן ב VCR דרך יציאת ה RCA?
יש כפתור בורר במכשיר אבל זה לא גורם לו לשדר את מה שמתנגן ב VCR
אודה לעזרה- לא מצליח לקבל עזרה בחברת LG, ואין לי שלט....

תודה.
לפלוט ניתן רק מחיבור בודד בכל רגע נתון ובמידה שבהגדרות ה-VCR נבחר החיבור הנכון
לא ניתן לחבר לשני מסכים בו זמנית
אם אין בטלוויזיה כניסת RCA, קונים מחבר RCA-SCART ב-5 שקלים ובודקים דרכו הגדרות חיבור בממשק המכשיר, וככל הנראה תצטרך את השלט בכל מקרה, כי אם אין אפשרות לעבור תפריטים על ידי כפתורי המכשיר עצמו, את/ה בבעיה
למחשב מחברים דרך כרטיס tv tuner

eveba

Member
EASYCAP - זה חיבור... שעובד סבבה. בשביל למסור לצלמניה לא צריך לפורום... תודה. השאלה היא על הוידאו הספציפי. כפי שענו לי פה ואני מקווה שאצליח למצוא שלט.
אם אין בטלוויזיה כניסת RCA, קונים מחבר RCA-SCART ב-5 שקלים ובודקים דרכו הגדרות חיבור בממשק המכשיר, וככל הנראה תצטרך את השלט בכל מקרה, כי אם אין אפשרות לעבור תפריטים על ידי כפתורי המכשיר עצמו, את/ה בבעיה
למחשב מחברים דרך כרטיס tv tune

eveba

Member
למחשב מחברים דרך כרטיס tv tuner
הי השגתי שלט - לא מוצא איך לשנות את היציאה מ SCART למשהו אחר. - למעשה לא מוצא שום אפשרות לשלוט בערוץ היציאה של ה VCR. אולי יש קוד טכנאי או משהו למכשיר הזה?

blzvi

Active member
השאלה היא מה המטרה?
אולי עולה בדעתך להפוך את המשודר לקובץ מחשב ?זה לא אפשרי,צריך ציוד אחר בין לבין .

eveba

Member
המטרה להפוך קלטות VCR לקבצים ויש לי מחבר EASYBIT נדמה לי... מ RCA ל USB.. שעובד אבל במחשב רואים בנתיים רק את מה שמשדר כונן ה DVD.

blzvi

Active member
לא יודע מה זה EASYBIT ,אבל הדרך המקובלת בהעדר חומרה מתאימה ( pinnacle ) זה למסור לצלמניה הקרובה ושם תקבל המרה .

למעלה