חיבור נגן לרכב

דוטי

New member
חיבור נגן לרכב

יש לי שאלה האם יש אפשרות לחבר את הנגן MP3 למערכת ברכב? האם נדרש רכיב נוסף לשם כך? האם זה תלוי בסוג הנגן\המערכת ברכב? תודה

CyberCat

New member
לפעמים כן לפעמים לא

לחלק מהמערכות לרכב יש כניסת AUX שמאפשרת חיבור נגן או כל דבר אחר ללא צורך במתאמים נוספים. ל pioneer לדוגמא יש צורך במתאם נוסף אשר מאפשר להשתמש בחיבור הצ'נג'ר ככניסת AUX. מתאם כזה עולה בסביבות ה- 300 שח. ישנו גם מתאם ל- alpine ו pioneer המאפשר לשלוט על ידי מתאם מיוחד במכשירי IPOD. אלה החיבורים שיתנו את האיכות הטובה ביותר. בנוסף לכך במידה ויש לך רדיו טייפ ניתן לקנות מתאם קלטת אשר עולה כמה עשרות שקלים.

meidos

New member
נצל"ש

אפשר שאלה שעניינה אותי הרבה זמן? רציתי לדעת, מה זה (לעזזל) המתאם קלטת הזה?@ אני חושב שראיתי אותו באתר של אפל, זה לא מובן מה זה...

CyberCat

New member
מתאם קלטת

המתאם קלטת מאפשר לנו לחבר נגני דיסקים או נגנים אחרים לרדיו טייפים שאין בהם כניסה נפרדת לנגן חיצוני. המתאם נראה כמו קלטת מוזיקה אך מתחבר אליה כבל עם קונקטור של אוזניות שמתחבר לנגן שלנו, אם זה נגן mp3 או נגן דיסקים. בקלטת הזו אין סרט מגנטי כמו בקלטת רגילה אלה ישנו ראש שמחובר על ידי הכבל לנגן שלנו. ברגע שמוכנסת הקלטת לטייפ הראש בקלטת מתחבר לראש של הטייפ וכך המידע מועבר מהנגן לטייפ וניתן לשמוע את המוזיקה. מצורפת תמונה.

המפיסטה

New member
המתאם של אופיס דיפו מזייף מהר מאוד

בהתחלה הוא הוציא צליל משובח,אבל תוך כמה ימים התחיל לנגן בצורה צורמת

weird dust

New member
השאלה של איזה חברה?

לי יש של סוני והוא עובד יפה מאוד. יש כאלו של בלקין שאפילו אפשר להעביר אחורה וקדימה. בכל מיקרה יש לי חבר שיש לו גם סוני ושומעים יפה דווקא.

המפיסטה

New member
הוא היה של "סילבר ליין" תוך כמה

ימים התחיל לזייף, אח"כ קניתי SUNKYOאו משהו כזה שעוד לא הספקתי לגבש דעה עליו(לפעמים הצליל משובח ולפעמים לא) מתאם של סוני או של מותג רציני אחר לא ראיתי. כך שאולי אני אקנה את המתאם של IPod יש למישהו ניסיון אם מתאמים טובים(!) כאלה?

יאיר B

New member
בבאג מוכרים מתאם של בלקין לIPOD

בלקין היא חברה עם שם טוב. הם גם נותנים אחריות לכל החיים. הבעיה היא שהאו קצת יקר. תראה בקישור למטה. גילוי נאות: מעולם לא שמעתי את המתאם הזה (אין לי IPOD).

weird dust

New member
גם לי וגם לחבר יש סוני

ולשינינו שני מכשירים שונים ושומעים מצויין. הרדיו החדש ישן שלי שהתקנתי באופן זמני לא מקבל אותםם לצערי.

zoti

New member
לבלקין יש משדר FM שמתחבר

ליציאת האוזניות בנגן ומשדר בתדר שהרדיו ברכב יכול לקלוט. יש להם כמה דגמים. הנה אחד.

weird dust

New member
אני לא ממליץ בכל על המשדרים האלו

המשדרים האלו לא מספיק חזקים ומה שקורה זה שהרדיו לא קולט טוב. ואז מומלץ להכניס את האנטנה לאוטו או כל מיני דברים כאלו. באשדוד יש תדרים טובים והוא קולט טוב. ברוב שאר המקומות זה לא קולט טוב קולט על מונו, הרבה רעשים, יש צורך במשחק מיותר, צורך להחליף תחנות באמצע ועוד בעיות. בכל מיקרה זה לא מומלץ. אם יש ליין אין או קלטת הם עדיפים בהרבה.

meidos

New member
אבל למי בימינו

יש טייפ שקורא קסטות באוטו? לא כולם כבר עברו ל cd?

matke

New member
גם וגם?!?!?!

weird dust

New member
כן יש כאלו

הרבה אנשים מחזיקים גם סי די ום ליין אין שזה גם פיתרון. בכל מיקרה היום גם יש חיבור USB לא חסר.

למעלה