חיבור נגן סנסה קליפ למחשב למה כל כך מסובך?

חיבור נגן סנסה קליפ למחשב למה כל כך מסובך?

שלום רב יש לי נגן סנסה קליפ ,אני מחבר אותו למחשב ולא קורא כלום הוא מזהה את החיבור אבל אם אני מקליק על האייקון לא קורא כלום וכאשר אני הולך למחשב שלי לא מופיע לי שום אייקון של חיבור . מה עלי לעשות? אני רוצה להוסיף/לשנות שירים בנגן וזה בלתי אפשרי (לא האמנתי שיהיה כל כך קשה כאשר רכשו אותו) תודה רבה מראש על כל עזרה

or121210

New member
בתוך הנגן

תיכנס לתפריט הגדרות, תבחר שם במצבי USB (אולי זה באחד מהתפריטים הפנימיים) ושם תשנה ל-MSC

תודה רבה אבל אין לי להיכן להכניס את השירים

תיקיית ה-MUSIC ריקה וכל שאר התיקיות ריקות גם כן אבל יש לי כמה שירים בתוך הנגן, איך אני מוצא אותם על המחשב? חוץ מכמה תיקיות יש עוד כמה קבצים אבל אני לא מצילח למצוא את השירים שאני שומע מתוך הנגן תודה רבה רבה שוב על העזרה

יאיר B

New member
השאלה היא איך העבירו את השירים הקודמים

לנגן. אם השתמשו בתוכנה (נניח מדיה פלייר) - תוכל להגיע לשירים שהוטענו איתה רק דרך התוכנה. הנגן מבצע הבדלה בין השירים שהועלו דרך תוכנה לבין השירים שהועלו באמצעות העתק-הדבק. כדי להגיע לשירים שהועלו באמצעות התוכנה - החזר את מצב ה-USB ל-MTP, חבר למחשב, תעלה מדיה פלייר ותמחוק דרכה. אחר כך תחזיר חזרה ל-MSC, חבר למחשב ותעלה שירים לתיקית MUSIC עם העתק-הדבק. חשוב: צריך להיות עיקבי בדרך שבה מעלים שירים לנגן. אם מתחילים בשיטה אחת - צריך להמשיך איתה.

למעלה