חיבור רשת ביתית

dgfra

New member
חיבור רשת ביתית

מישהוא יכול להפנות אותי לאתר חביב וידידותי המסביר בעברית קלה איך לחבר שני מחשבים לרשת ביתית בעזרת שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב? ווינדוס אלפיים! תודה

dov98

New member
adsl.org.il מסביר בעברית, ויש שם

קישורים לאתרים באנגלית בנושא.

dgfra

New member
לא מצאתי שם

אני מחפש חיבור בין שני מחשבים ללא קשר לחיבור אינטרנט. המטרה לחבר נייד וקבוע, ולהחליף ביניהם קבצים ושיתוף מדפסת. תודה

dov98

New member
קודם כל לא הסתכלת היטב, אבל

בכל מקרה:כ.רשת בנייד,כבל CAT5 מוצלב לכ.רשת בראשי. שיתוף מתאפשר ע"י שכנים ברשת. אפשרות שניה: כבל USB בין הראשי לנייד ותקשורת דרך "המזוודה שלי". באפשרות הראשונה אתה גם יכול לשתף אינטרנט.

dgfra

New member
תודה אבל...

כן אני רוצה לחבר שני מחשבים באמצעות שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב. עשיתי זאת כבר בעבר, אך אז היה לי דף עם הנחיות מאתר שאינני זוכר את שמו, שבו פרוט איזה קליינט עלי להוסיף וכד´. נסיתי בשיטת ניסוי וטעיה, אך לא הצלחתי. אני מחפש מקום בו יש את כל ההגדרות שצריך לבצע. שאלה כללית, האם שני המחשבים חייבים להיות בעלי אותו UserName? בפעם הקודמת לא הצלחתי אלא לאחר ששניתי לאותו יוזרניים בשני המחשבים? שוב תודה

סקיפר1

New member
שים יוזרניים שונה כדי שתבדיל ביניהם

בנוסף להגדרות הנה 3 קסמים, קלים, שתזדקק להם כולם או חלקם: -תן שם זהה בשני המחשבים לקבוצת העבודה (למה=>ככה) -בדוק שנורות הרשת בכרטיסים אכן דולקות (ירוקות) ואז אתה יודע שהכבל אכן מוצלב והכרטיסים תקינים חשמלית. -תמתין בסבלנות (עכשיו, אני רציני, עד יומים(2!). (יש לי חבר שחיכה יומים וזה הסתדר. נכון, אפשר להתקין עוד פעם חלונות (לא כולם אמיצים) ולפעמים זה מסתדר, ולפעמים לא, ואז נחרבו לך כל התוכנות הקיימות). "אם זה המחשב או אתה, תתחיל לבדוק קודם את עצמך" ושרק אלו יהיו צרותיך. בהצלחה. http://www.chronator.ch/ngg/inside/howto/homelan/ss05.html

למעלה