חיבור רשת של פיסי ומק

amirmalhi

New member
חיבור רשת של פיסי ומק ../images/Emo38.gif

איך אני עושה את זה? יש לי מק עם כרטיס רשת פנימי , ופיסי עם כרטיס רשת. מספיק לחבר את שני המחשבים עם כבל קרוס-אובר? מה אם אני רוצה לגלוש בשני המחשבים כאשר רק אחד מהם מחובר לאינטרנט? תודה מראש אמיר

JaMeS_b0nD

New member
תנסה את זה...

תראה אני לא ממש יודע איך מתעסקים עם מק, אבל לפי דעתי שווה לנסות את הדבר הבא: במחשב הראשון שהוא הפיסי תוודא שיש לך windows 98 sec. או גבוה יותר. אז תפעיל את רכיב ה- ICS, (שיתוף התקשרויות האינטרנט), ואז תחבר את שני המחשבים באותו כבל רשת שיש לך כבר... כמובן חשוב לציין שאתה חייב גם בכל מחשב כרטיס רשת שיוכלו לתקשר ביניהם. לארח מכן הגדר במק- שימצא את הגדרות ה-PROXY באופן אוטומאטי, (בהגדרות הדפדפן) ואז נסה להתחבר במחשב הראשון לאינטרנט ותבדוק אם גם במחשב השני אתה יכול לגלוש גם. זה רק ניסיון- אני לא מבטיח 100% תוצאות טובות- אם זה עבד- תחזור ותגיד לי...

philips

New member
עוד רעיון..

רעיון טוב ..אך אם WIN98 ICS לא יסכים לעבוד עם APPLE ...(כצפוי..) נסה להתקין תוכנת PROXY כלשהיא - מומלץ - WINPROXY 4.0 או תוכנות חופשיות בכל מקרה עלייך לקנפג את ה APPLE לעבוד על TCPIP מול המחשב המחובר לאינטרנט (לשנות את ה GATEWAY לכתובת הפנימית של המחשב המחובר לרשת..) לא הסברת כיצד אתה מתחבר לרשת כרגל , כך שקשה להבין כיצד תוכל בצורה אחרת... אם במודם עסקינן: אז הפתרון שהצעת בסדר... אם ב ADSL או כבלים , זו אופרה אחרת...

kitt

New member
חלונות 98 לא יודעת לדבר עם מקינטוש

רק חלונות NT ו2000 וגם הם רק כדי לתת שירותי קבצים בלבד.

philips

New member
לא בדיוק..

אבל בערך...בים בם בום.. TCPIP הוא אוניברסלי.... פרוטוקול APPLETALK של APPLE הוא אכן בעייתי מבחינת WIN98... לכן הצעתי מה שהצעתי..

למעלה