חיבור של USB ישירות לחשמל באתר XD ?

mikal

New member
חיבור של USB ישירות לחשמל באתר XD ?

לפני כמה שבועות מישהו שם פה לינק לאתר הזה , שבו יש חיבור ישירות בין ה USB לחשמל , מבלי צורך במחשב. וזה עלה מחיר של ג 3$ . אני לא משהו באנגלית, אבל רציתי לדעת, האם באמת המחיר הוא כזה או שיש להוסיף מיסים ? האם המחיר כולל משלוח? כמה עולה בארץ דבר כזה? ואיך קוראים לזה בעברית? דבר נוסף, אשמח אם מישהו מוכן בבקשה לשלוח לי את הלינק למוצר שאני מחפשת

מנגר 4

New member
הנה ../images/Emo3.gif

לינק למטען כזה יש שם המון.... יש יותר זולים ויותר יקרים (תלוי בחברה ובכמה מילי אמפר הוא) החברה הזו בלינק שנתתי היא סבבה (יש לי מטען כזה שלהם אבל 1000 מילי אמפר... בלינק הנוכחי זה 500 מילי אמפר וזה מספיק בשביל נגנים אני חושב) חשוב לקרוא שם ביקורות על המוצר לפני שקונים. המחיר באתר הוא סופי וכבר כולל משלוח. כל עוד לא קונים בעלות כוללת של יותר מ 50$ אין מיסים ככה שאת לא צריכה לדאוג. בארץ המחירים הם בערך 30 שקל למטען 500 מילי אמפר (כמו בלינק שנתתי לך) ובערך 50 שקל ל 1000 מילי אמפר.

mikal

New member
תודה רבה

ראשית יש עוד דברים באתר הזה שווים ? שוה לקנות נגן MP3 מהם ? דבר שני, זה לא נראה קצת מוזר שהמחיר של 3.35$ הוא כולל משלוח (הרי רק המשלוח לישראל עולה לפחות 1.5$) ?! דבר אחרון, כל המוצרים כולל משלוח לישראל ? תודה

מנגר 4

New member
תשובות ../images/Emo3.gif

ראשית יש עוד דברים באתר הזה שווים ? - כן.. יש שם הרבה שטויות מגניבות. תטיילי באתר ותראי. שוה לקנות נגן MP3 מהם ? - לא. יש שם בעיקר נגני מדבקה שלא מומלצים בעליל ועוד כל מיני נגנים של מייזו (חברה סינית לא רעה) אבל הם עולים יותר מ 50$ ולכן כנראה שיהיה עליהם מכנס שיהפוך את המחיר ללא כדאיי זה לא נראה קצת מוזר שהמחיר של 3.35$ הוא כולל משלוח? - לא. קניתי מהם גם דברים יותר זולים והם הגיעו אליי הביתה בלי בעיה.(יש להם גם דברים שעולים פחות מדולר אחד ועדיין כוללים משלוח חינם
) כל המוצרים כולל משלוח לישראל ? - כן... האם כדאי לקנות שם אוזניות? - לא... עד כמה שידוע לי אין שם אוזניות איכותיות אלא רק דברים סינים זולים...

or121210

New member
המחיר זול, אבל לוקח למשלוח כ-2-3 שבועות.

אם אתה לא ממהר, אז זה מומלץ.

למעלה