חיבור HTC לגנד למחשב נייד עם בלוטוס לא מצליח

roni2005

New member
חיבור HTC לגנד למחשב נייד עם בלוטוס לא מצליח

שלום רב, הצלחתי ליצור התאמה בין המחשב הנייד למכשיר הHTC ללא כל בעייה, כלומר: הגעתי למצב שהאייקון של המחשב הנייד מופיע בHTC שלי ושל ה-HTC מופיע ברשימת ההתקנים שהתקנתם הצליחה במחשב . יחד עם זאת, המכשיר הסלולארי "מסרב" בתוקף להתחבר למחשב הנייד ולמעשה כשאני לוחץ על האייקון של המחשב בפלאפון ברשימת ההתקנים, לא קורה כלום! (אין את האייקון האופייני לחיפוש ההתקן , זה נראה כאילו המכשיר הסלולארי בכלל לא מנסה להתחבר למחשב). יש לציין כי ווידאתי כי הבלוטוס פעיל הן במחשב והן בנייד וכמו כן 2 המכשירים הם במצב "גלוי" ובמרחק קצר זה מזה. עשיתי איתחולים לשניהם, הסרתי את ההתקנה ושוב התקנתי וכלום! לגבהי יצירת "התאמה "-אין בעייה! היא נוצרת ! אבל חיבור ממש להעברת נתונים פשוט לא קורה! הנייד מסרב להתחבר למחשב. נא עזרתכם תודה מראש.

YosMan1

New member
משעשע, מוזר, לא הגיוני, אבל פשוט אי אפשר

אנדרויד לא תומך בהעברת קבצים ב BT יש תוכנה במרקט שקוראים לה Blurtooth file transfer אבל לא ברור לי מה היא בדיוק עושה.

roni2005

New member
תודה רבה

מוזר שבכל יום אני מגלה כמה דברים האנדרואיד לא עושה, כמו גם שיחות וידאו שגם לא ניתן לעשות....

roni2005

New member
הורדתי את התוכנה אך עדיין

הפלאפון מסרב להתחבר למחשב, למה זה??? התאמה ראשונית נוצרה אך חיבור לא נוצר!

roni2005

New member
לפי מדריך הHTC העברת קבצים דרך בלוטוס אפשרית

אני מצטט: באפשרותכם לשלוח את סוגי המידע הבאים, בהתאם להתקן אליו אתם שולחים את המידע: • תמונות וסרטונים • אירועי לוח שנה • אנשי קשר • קבצי שמע 1. הגדירו את ההתקן

ronengeles

New member
בדקתי עכשיו את האפליקציה הזאת

בדקתי רק עם הפלאפון והמחשב. מעביר קבצים בלי בעיה בין שניהם. בהזדמנות אני אבדוק עם טלפון נייד אחר.

ronengeles

New member
בדקתי עם HTC DESIRE

העברת קבצים למחשב ומהמחשב ללא בעיה. בדקתי גם בין ה DESIRE ל SGS וגם עבד ללא בעיות.

Zמבוש

New member
לפי מיטב ידיעתי

המילסטון כן נתן להעביר תמונות בין מכשיר של מירס ובין המילסטון - 2 מערכות הפעלה שונות ,גפ בין מילסטון ל 5800 של נוקיה . ה HTC DESIRE Z שיש לי אני צריך לבדוק זאת אני גם יודע כי ה I-1 של מירס עושה בעיה בהתחברות לטלפון אחר נוסה מול טלפון רגיל של מירס ונכשל כישלון חרוץ אולי ב- I-1 הבעיה כי זה רום של מירס השאר לא של איזו מפעילה

למעלה