חיבור RDC עם כבל רשת בין מחשב מריץ WIN10 למחשב עם WIN7, משום מה אני מתחבר רק עם הרשת הכללית ולא ישירות

Haim_Gds

Member
יש לי חיבור RDC עם כבל רשת בין מחשב מריץ WIN7 (מאסטר) למחשב חדש (MSI) עם WIN10. אני פותח חיבור RDC ופונה ל MSI ישירות לפי כתובת ה IP שלו, נוצר חיבור תקין. שני המחשבים מחוברים בוייפיי לרשת הכללית .
את שני כרטיסי הרשת הגדרתי לפי מה שקראתי ברשת ונראה שהם כן יוצרים רשת אבל חיבור ה RDC עובר דרך הוייפיי.

-יש המלצה לקינפוג החיבור של שני כרטיסי הרשת? ממה שקראתי כל ההסברים מדברים על WIN10 בשני המחשבים, אני בנתיים תקוע עם ה WIN7 במחשב המנהל, האם זה מקור הבעייה?
-ניסיתי לשתף את הדיסק של מחשב המאסטר עם המחשב השני אך גם שם נתקלתי בבעיות של חיבוריות.

rafid1

Active member
מנהל
לא מובן מדוע יש גם חיבור WIFI וגם כרטיס רשת באותו מחשב? תבטל את הWIFI ותנסה שוב. אין שום קינפוג מיוחד לכרטיס הרשת, אלא אם כן את מעונין בIP קבוע, לטובת RDP ומסרב להגדיר שיקבל IP קבוע בנתב בDHCP.
בכללי, לWIFI יש IP משלו ולכרטיס הרשת יש IP משלו... לא ברור ממה הגעת למסקנה שיש חיבור לIP לא נכון...

haimgds

Member
שני המחשבים מתחברים בוויפיי אל הראוטר ומשם לאינטרנט, זה גם יהיה אופן העבודה שלהם בעתיד (אין לי תשתית כבלים בחדר). בנוסף, שני המחשבים מכילים כרטיסי רשת בלוח האם.
מה שאני מנסה לעשות הוא לחבר את ה RDP בין שני המחשבים דרך כרטיסי הרשת כדי לנצל את המהירות שלהם, אני צריך להעתיק כמיות גדולות של מידע מהמחשב הנוכחי לחדש.
בכללי, לWIFI יש IP משלו ולכרטיס הרשת יש IP משלו... לא ברור ממה הגעת למסקנה שיש חיבור לIP לא נכון...
האם ניתן לאלץ את ה RDP להשתמש בכרטיסי הרשת לצורך תקשורת?

rafid1

Active member
מנהל
בעקיפין כן. להבנתי, פשוט תגדיר את שני כרטיסי הרשת על שני המחשבים *לא* באותה תת רשת של האלחוטי
למשל - WIFI על192.168.0.. והLAN על 192.168.1X

ברגע שתפנה בRDP לכתובת רשת .1. הוא ישתמש אוטומטית ב LAN ולא בWIFI. לא לשכוח להגדיר נכון גם את GATEWAY של הכרטיסים ברשת הנכונה

rafid1

Active member
מנהל
לא רואה שני ערכים (יש IPV4 ו IPV6 זה בסדר) , אבל בכ"א לא נראה ששני המחשבים מתואמים ..
לא תקין בW7 ששני המתאמים הם על אותה תת הרשת. תשנה אחד מהם לתת רשת זהה לזו בה מחובר הכבל של הRDP בWIN10 . (.240.X)?

אמרנו, לWIFI ולLAN (של הRDP) לא לתת את אותה תת-רשת. ב 7 שניהם על 192.168.1.

נערך לאחרונה ב:
למעלה