חיבת חיבת שתראו את הבלוג

חיבת חיבת שתראו את הבלוג

המדהים של דונה קישוט מפורום מתכונים. הבחורה מוכשרת, יודעת את העבודה מכל הבחינות, ומביאה מתכונים יצירתיים בצורה איסטטית ומהממת. אני נהנית לראות אצלה הכל , לקרוא את הגיגיה ומתכוונת להכין בתור התחלה את השוקופאי שלה. איזה יופי!!!! מצרפת קישור לבלוג של דונה

רותי410

New member
גולדה, מדהים!!! כל הכבוד לדונה קישוט

שתמשיך להילחם בכל מיני מזללות למיניהן ותצא כשידה על העליונה כמו בעניין השוקופאי. רק מה, נראה לי מהזה מסובך (לי, אני מדגישה), ולמה קוראים לזה פאי, ולא כרוכיתיות - שזה המראה שלהן. בכל אופן, אם את עושה, ספרי מרשמייך. בהזדמנות אני אשוטט בבלוג שלה כדי לחפש מתכונים מהממים באותה מידה אבל קלים יותר. וסחתיין על שנכנס למועדון המשתתפים במאמרים. יום טוב לכולם

cial 1

New member
צהריים טובים רותי410 ותקווה ואמונה למתה יש ש

שיעור כך יהיה קל לכול עקרת בית מתחלה ואשת חייל מי תהיה... לכום צהריים טובים אז כך למתה יש הדרכה נכונה איך להכין שנצים במלוי וגם ללא לאלה שכונים הכול לבד לבית אלה שכונים חתוך פרוס אז פשוט חסכתם שני שלבים בקייף חני

נכון מהמם? והיא גם מצלמת כזה יפה את

הכל שפשוט עושה כייף להסתכל. רותי תדעי לך שיש לה גם דברים קלים. אני אוהבת לעקוב אחריה.

cial 1

New member
לוהט היום אמן כך תמיד יוכילה רק שתבני?

התגובה של גולדה לא אלי מכוונת אלה לאחרת וזה בסדר הכול מתחיק בלי כול כוונה היוצא כאילו אלי אני תמיד זה קורא לי וזה מוזר קרא גם בפורום תרבות מרוקו" הייתה אחת שנתנה שרשור שלם על אפיה של דבר אחת מזה מאפה של תירס כולה" והיה אחד שכעס והעלב בה מה את חושבת לעצך מזה פה פורום מתכונים אוכל ועוד ואני גוננתי עליה אמרתי יפה כול מה שמביא אדם מארצו ועוד ממרוקו" ואז שבחתי אותה והיא לא הודתהלי" שזה מגעיל ואני מה עשיתי הכנסתי מאפה יפה של בצק השבקיה ומה קרא מתחת להודעתי אחת חוצפנית שם על כולם היא משתלכת מגיבה מאפה טעים שזה בסדר אבל לא לי לאותה אחת עם השרשור הכי מוזר ממש 12 או 15 קבצים ומה על מאפה אחד עם המזלג עם היד ועם ןעםעםעעםםםםםםעם למ אני מגיבה כך כי גם כאן זה קורא לי מחמאים לאחר וזה נראה היה והייתה עבורי" המחמאה א אני צוחקת ו ב לא כועסת ו ג זה מוזר ואני יודעת שכך נופל על כולם" לפעמים ויוכלה אחרי שאת או מי שראה תגובה זו אני מאשרת שמותר למחוק גם מה שמפריע לשרשור של מתכונים אני מקבלת כול סדר ממש כך וערב טוב לך ולכולם

יוכי68

New member
חני היקרה, בגלל הבלבול חשוב לשרשר נכון

כדי שיבינו למי התגובה........לא משנה העיקר שאת לא תיפגעי כי אין כוונה כזו וחוץ מזה אנחנו רוצים שתוסיפי לשרשור של העוגיות כל מיני דברים שאת מכינה כמו השבקיה ועוגיות מרוקאיות אחרות..........

cial 1

New member
מתוקה שלי אני במקום נותנת תגובה המחשב מבלבל

ואני מכינה עוגיות וגם אשלך מה שצריך בטח שהכול היה מעל כול פורום והבנתי יש לי בעיה גם עם המקלדת מחר אקנה לי אחת די וגם את כתבת יגולים ולא עיגולים האם גם כך אפשרי זו מילה חדשה בלקסיקון העברי אני מתה עליך ואני נשבעת לך שכותבת אני בחשוך כבר סיפרתי על כך וגם המקלדת לא בסדר אם אקליד לאט אז פחות או יותר יוצא טוב? ואם מהר אז חסר לי אותיות וזה גם נותן לחשוב שאני עושה מלה שגיאות ועוד לא אשקר לרוב אני עייפה ומקילדה ומה הבעיה כאן אין אפשרות לתקן כנו בכול אתר הוא נותן לך אפשרות לתקן כאן את שוחת ותו... טוב חמוד יש מתכון לעודיות של חלום מצרפת אם את רוצה להכין אשלח לך אני אכין אבל רק בשבוע הבא ועם עלי רוזמרין טרי ויש לי בגינה מלה ממש חלום האם רוצה כאן טעימה של תמונה אני אצרף עם המתכון? אבל אני עדיין לא הכנתי וכן אני אכין בעזר"ה המשך ערב מתוק וגם יש לי בצק הכי חדש מאמריקה לאוזני המן מוזר

חני לא היה לי ממש מה להגיב רק כתבתי

לכוווווווווווווולם "נכון מהמם?" ולרותי באופן אישי הוספתי שחלק מהדברים שלה קלים שתשים לב. פעם הבאה אם אני אכתבו משהו למישהי באמצע ההודעה אני אקפיד לכתוב גם לך משהו אישי.

cial 1

New member
גולדהלה את לא הבנת יש ממש פריק מצחיק כאן

וגם בעוד פורונים בתפוז אגב רק בתפוז זה קורה את לדוגמה כותבת ברכה לי והיא הולכת כמכוונת לאחר? זה מסר התגובה שלי פה ראי גם יוכלה שלנו עונה על התמונות עכשיו של מי התמונות שלי לעזור לתקווה ואמונה... ומה את כותבת היא יודעת ללת צילומים ממש מכוונים ולא אלי היה זה מתגובתך את לי מגיבה תמיד ומחמם הלב אין פה קשר אליך בתגבתי על איך משתלשלות להם התגובות בצורה הלא נכונה אתן לך עוד דוגמה אני אברך אותך ואחרת מודה אבל לא את הבנת ולמה גם התאריך לא תואם פשוט יוצא כאילו אניעונה על הברכה וזה לא אחת מברכת על מאפה של אחרת ואני גם נתתי מאפה שלי היה יותר עשיר כמובן ומה היתה ההודעה התגובה לפני שלי אז מה היא עושה מתחת לתגובתי זה מוזר גם לא אותם התאריכים ומה עכשיו מי שרואה חושב שלי היא הברכה ולא? אני רק צוחקת על הדברים האלה עכשיו הבנת שוב לילה מתוק לך אין סדר בתפוז

למעלה