חיבת עזרה!!!

shirly20030

New member
חיבת עזרה!!!../images/Emo10.gif

טוב, אז לפני פחות משבוע קניתי לעצמי MP3, של SILVER LINE. אחר כך העברתי שירים אליו, ככהה בסביבות ה9-10, וזה העביר לי רק 4. אמרתי לעצמי, טוב, אולי משהו לא טוב, אני כבר אסדר את זה. אחר כך, התברר שהכתובת של השירים לא הייתה סיומת של mp3, אז שיניתי. אחר כך זה שוב לא עבד, ניסיתי עוד שירים, ככה 10 שוב להעביר, וזה העביר לי רק אחד. S: אז מה לעשות? ולמה זה ככה? O: תעזרו לי ! מחר יש לי טיול שנתי ואני חייבת את הMP3.

einat162

New member
ניסית להעביר אחד אחד?

תנסי להעביר 5 שירים לפחות לראות שאת לא מקבלת הודעת שגיאה ( היה לך קודם הודעת שגיאה כלשהי?). כשאת אומרת שמתוך 10 העביר לך רק אחד - את רואה את הקבצים האחרים בנגן כשאת מחברת אותו למחשב, או רק את השיר האחד ?

shirly20030

New member
ממ. :)

לא היה לי שום הודעת שגיאה, ושאני פותחת את הקבצים זה מראה לי את כל השירים שהורדתי אליו. למען האמת, לא ניסיתי אחד אחד, אבל אם זה לא יעבוד, מה אז לעשות? תודה מראש. 3>

einat162

New member
זה נשמע כאילו הוא לא מזהה את הפורמט של חלק

את בטוחה שכולם mp3 או wav? שאלה מטומטמת ( או שלא....) חלק ממה שאת מנסה להכניס - את מנסה להכניס מדיסק מוזיקה ( ע"י העתק +הדבק)?

shirly20030

New member
ממ.. :)

לא אני מכניסה מהמחשב ואני בטוחה שכולם MP3 רגע יכול להיות שאולי ששיניתי תכתובת זאת אומרת תסיומת אז זה לא עובד? תודה מראש...

einat162

New member
אני לא סומכת על שינוי הסיומת

בסוג הקבצים של פעם אולי זה היה עובד. היום אני חושבת ששינוי הסיומת הוא פחות רלוונטי. שימי לב אם מה שכן נכנס ומנוגן זה הקבצים שאת בטוחה שהיו במקור בפורמט המתאים, ואם אלו שלא מנוגנים הם אלו שניסית לשנות להם את הסיומת. את יכולה לקחת לבדיקה קטעי קול שהמרת מיוטיוב ע"י אתרי המרות ( האתרים החינמיים האלו ממירים לMP3 או WAV ואז את בטוח יכולה לדעת מה הפורמט ). זה אתר טוב להמרה מיוטיוב ( לסרטונים או מוזיקה בלבד )- יש לו גם אופציה להמרת קבצים מהכונן קשיח, תנסי להמיר את הקבצים המקוריים שלא מזוהים ע"י הנגן ל MP3: http://onlinevideoconverter.com/

shirly20030

New member
מה זאת אומרת?

מה זה נגן מדבקה? ענת, ממש תודה. אני אנסה לעשות את הדברים הללו, ואני מקווה שאני אצליח. תודה. 3>

למעלה