חיב לדעת! איפה בארץ גרה שרית חדד?
M Music4Life New member 4/8/04 #4 חחחח ניקול... היא גרה בארץ. זה ממש לא חשוב איפה. לך תשאל אותה (!) אם אתה רוצה...
M Music4Life New member 4/8/04 #7 אני כלב השמירה של שרית!! בגלל זה אני תוקפת. יו איזה יציאה אמאל'ה!!!
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 4/8/04 #9 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחח... הכינוי של הבנ'אדם- לפיו אפשר לנחש מה הוא רוצה משרית?!! ולמה הוא רוצה לדעת איפה היא גרה! חחחחחחח סתם ... "כלב השמירה של שרית"..??
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחח... הכינוי של הבנ'אדם- לפיו אפשר לנחש מה הוא רוצה משרית?!! ולמה הוא רוצה לדעת איפה היא גרה! חחחחחחח סתם ... "כלב השמירה של שרית"..??
M Music4Life New member 4/8/04 #10 טוב חן ומיטל - להרגע ומהר! אואו...בדיחות אתן גם לא מבינות...זה מצב קשה!
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 4/8/04 #12 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחח הבנתי! *נרגעתי* ../images/Emo8.gif
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 5/8/04 #15 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif במחשבה שנייה- הוא לא רוצה את זה! ובטח שלא עם שרית! * מבינה את עצמי * << גיליתי משהו שלפיו אני מבינה שהכינוי שלו לא קשור! חחח.. >>
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif במחשבה שנייה- הוא לא רוצה את זה! ובטח שלא עם שרית! * מבינה את עצמי * << גיליתי משהו שלפיו אני מבינה שהכינוי שלו לא קשור! חחח.. >>
M Music4Life New member 5/8/04 #17 תפסיקי להבין את עצמך כבר! חחחח הבנתי אותך...לא ממש יצא לו כלום אם הוא רוצה... עם שרית הוא יצטרך ממש ממש להתחנן או משהו כזה... בזבוז זמן..אם את מבינה למה אני מתכוונת..
תפסיקי להבין את עצמך כבר! חחחח הבנתי אותך...לא ממש יצא לו כלום אם הוא רוצה... עם שרית הוא יצטרך ממש ממש להתחנן או משהו כזה... בזבוז זמן..אם את מבינה למה אני מתכוונת..
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 5/8/04 #18 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן... גם... אבל.... יש עוד משהו, לא רק הוא צריך להתאמץ בשביל שרית! ז"א.. גם אם שרית תרצה אותו, היא תצטרך להתאמץ! כי הוא לא ירצה אותה! או לפחות לא ירצה לעשות את מה שרשום בכינוי שלו איתה! ושוב הבנתי את עצמי, ולא נעים לי לפתוח שרשור על הבנ'אדם הזה.. כי אני לא מכירה אותו, ואין לי זכות!
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן... גם... אבל.... יש עוד משהו, לא רק הוא צריך להתאמץ בשביל שרית! ז"א.. גם אם שרית תרצה אותו, היא תצטרך להתאמץ! כי הוא לא ירצה אותה! או לפחות לא ירצה לעשות את מה שרשום בכינוי שלו איתה! ושוב הבנתי את עצמי, ולא נעים לי לפתוח שרשור על הבנ'אדם הזה.. כי אני לא מכירה אותו, ואין לי זכות!
M Music4Life New member 5/8/04 #19 לא הבנתי את כוונתך אבל.. אם את רוצה להבין רק את עצמך אז סבבה. בכל מקרה, לא נדבר עליו יותר...זה לא קשור לפורום וזה סתם מפגר. אחלה?
לא הבנתי את כוונתך אבל.. אם את רוצה להבין רק את עצמך אז סבבה. בכל מקרה, לא נדבר עליו יותר...זה לא קשור לפורום וזה סתם מפגר. אחלה?
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 5/8/04 #20 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif נו.. זה מה שאמרתי! לא נדבר עליו! ואני אסביר לך משהו בפרטי!
M Music4Life New member 5/8/04 #21 המשכתי את מה שאמרת. חיזקתי את המילה שלך. זה הכל יאללה תכתבי תכתבי לי מסר את חייבת לי בכל מקרהההההההההההההההההההההההה
המשכתי את מה שאמרת. חיזקתי את המילה שלך. זה הכל יאללה תכתבי תכתבי לי מסר את חייבת לי בכל מקרהההההההההההההההההההההההה
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 5/8/04 #22 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחח כן, באמת אני חייבת לך מסר! אני אכתוב