|חיבlogo daniel יצירה חדשה שלי כעת

hilape

New member
|חיבlogo daniel יצירה חדשה שלי כעת

בגלריית דניאל סלומון

hilape

New member
העלמות מסתורית

גברת אטיאס מה שלומך ? ______ השלימי את החסר :) אינני נטשתי אני בכל עת פה אך יש דברים עיקריים ומרכזיים בחיי בחיי שיש לטפל בהם אני חייבת אותי לעצמי כמו תמיד האדם קרוב אצל עצמו ויותר מדיי כמו גם לאהבת חייו ולסובבים בחייו משפחתו וכמובן להזכירך הערב את אצלי בביתי ברצונך לדעת עוד אני עדיין בשלבי חיפוש אחר דירות מצאתי איזו דירה להשכיר יפיפיה ואשב אשב שם בחפץ לב :) כי השכנים מאוד טובים בעיניי
ובתחומי הידידות הקרובה בע
קיצור השם במהופך נפלא

S h A b i T

New member
נצל"ש.. מיתר קרוע בגלגל"צ

עכשיו היה את מיתר קרוע בגלגל"צ.. שמעתי אותו פעם ראשונה ברדיו
אני מקווה שדניאל ימשיך לככב לו בגלגל"צ, אבל הפעם שישאר קצת יותר מ2 להיטים ויעלם. (כמו עם 'עדיף'.. לי אישית הוא לא נעלם, אבל מהרדיו הוא כן..)

hodayoyo

New member
כן,השיר הוכנס לפלייליסט לילה../images/Emo60.gif

שרשמית אין לי מושג מה זה אומר, אבל לפי השם כנראה שהשיר ישודר רק בלילה.
אני דווקא שומעת מידיי פעם את עדיף בגלגלצ... כל אבא שיל שואל אותי מחדש מי שר... הוא עוד ילמד
ואת אהבה ורבות הדרכים טוחנים בכמויות יחסית, ככה שאני לא מאמינה שדניאל יעלם...

S h A b i T

New member
מממ

אם אני זוכרת נכון (ואני זוכרת נכון) השמיעו את עדיף ברדיו בלי סוף. אם את רוצה קנה מידה, תחשבי על השיר 'התשובה' של משינה.. ככה השמיעו את עדיף. השמיעו אותו אפילו יותר מרבותה ואהבה ביחד. זה היה לפני 3 שנים אני חושבת.. פחות או יותר.. ועד ש'אהבה' יצא לרדיו, דניאל שלנו נעלם (מהרדיו כמובן). ברור שהיו כמה השמעות פה ושם. אבל בכלליות - זה נקרא להעלם. נחזיק לו אצבעות ונקווה שהוא ימשיך לככב לו אי שם במעלה הפלייליסט..

למעלה