חידה- איזה באג לא מנוטרל פה

erandd

New member
חידה- איזה באג לא מנוטרל פה

לפניכם תכנית ב JAVA אשר מקבלת CHAR ובודקת אם הוא UPPER או LOWER CASE. בשרשרת הIF הוספתי בדיקה האם הCHAR הוא אכן אות או לא. איזה באג נוסף צריך להיות מנוטרל?

Scott

New member
האמת אפילו לא הסתכלתי בקוד

אבל האחת הבדיקות הראשונות שלא נבדקות בבדיקות קלט הוא מה קורה כאשר אין קלט או למעשה char==null. אולי מחר יהיה לי יותר זמן להסתכל פנימה

erandd

New member
יפה, התוכנית מחשיבה 'א' כ- LC

בעית שפה צריך למסור שזו לא אות אנגלית

minidror

New member
זה אולי לא ממש באג

אבל ב ELSE האחרון יש זוג {} מאוד מיותר...

erandd

New member
בינתיים נמצאו הבאגים הבאים

בינתיים נמצאו הבאגים הבאים: 1. חוסר התייחסות כאשר CHAR הוא NULL 2. כאשר נזין עברית בערך CHAR. התשובה של UPPER או LOWER לא מתאימה 3. שגיאת כתיב ב CHARACHTER (כתבתי CHARACTER) 4. סוגריים מסולסלים מיותרים אחרי הELSE האחרון ישנם עדיין שני באגים שלא מצאתם (רמז: בהזנת ערך CHAR)

erandd

New member
הנה הבאגים הנוספים

1. אם נזין יותר מאות אחת בערך CHAR 2. אם נשים את הערך ' בין 2 הגרשים בשני המקרים נקבל ERROR

arn0n

New member
מה הגבול בין באג לבין "אין תוכנה"?

אישית, הייתי מגדיר באג כמשהו שגורם לתוכנית לרוץ באופן שהוא לא רצוי למשתמש... אבל אם התוכנה לא מתקמפלת בכלל, אז יופי - אין באג. נראה לי שלהגדיר את שני הבאגים (לכאורה) הנוספים כ"באגים", יאפשר לך לשאול את השאלה הבאה: מצא את הבאג בתוכנית ה-Java הבאה:
public class IAmABug { bla; blablalballl; this should print hello world, and a newline().; But it doesn't...!!!!!!11!! How(many,bugs,can you, see) = here? }​

erandd

New member
שאלה פילוסופית כבדת משקל

אבל ברצינות: הגדרתי את הנושאים הללו כבאגים משום שאילו לא היה מוגדר CHAR מראש אלא מוזן ע"י המשתמש (READ) היינו חשופים לכל אותם באגים במבנה של RUN TIME ERROR אחרי שהתוכנה קומפלה

למעלה