חידה: איך הקלבום VIRTUAL XI....

BlizzardOzz

New member
חידה: איך הקלבום VIRTUAL XI....

חידה: איך הקלבום VIRTUAL XI יוצא דופן משאר האלבומים? רמז: אין קשר לעטיפה או לזמר.

אנ די וי

New member
המממממ

אולי בגלל שהוא הכי גרוע ? חיחיחיחי .. סתאם אני חושב שבגלל שהשיר הראשון בו Futureal הוא השיר הכי קצר של איירון ?

אנ די וי

New member
אין לי את הדיסק אבל

יש לי כמה דיסקים של איירון ושמתי לב שהם מרכיבים תמונה של אדי אם מסתכלים מהצד שלהם אז יכול להיות שבאלבום וירטואל לא מופיע חלק מהתמונה ?

barlevy

New member
שמע שאלה בעייתית..

כי אין לזה תשובה מוחלטת ..-אי אפשר לדעת מה יש לך בראש.. אז סתם כמה תשובות בשליפה: -עטיפה תלת מימדית- היחידה שהוציאה הלהקה -מכיל את השיר הקצר ביותר עם בלייז -היחיד שמכיל תמונות מאלבום אחר של מיידן-ED HUNTER -יש בו את השיר הארוך ביותר שיצא כסינגל- ANGEL AND THE GAMBLER אז ככה אפשר לשאול על כל אלבום..

barlevy

New member
לעומת זאת לשאלה שלי

יש תשובה מוחלטת-שעדיין לא ענו עליה .. מהם 4 השירים שהוציאו איירון מיידן למרות שסטיב האריס ודייב מוריי לא מנגנים בהם ..

BlizzardOzz

New member
התשובה לחידה שלי!!!

כן ניסיתם אך ללא הצלח! והתשובה שאף אחד מכם לא היה אפילו קרוב עלייה היא: שם האלבום לא מופיע כשיר באלבום. כאשר כל אלבום אחר שהוציאה מיידן נכלל שם האלבום כשיר!

אנ די וי

New member
אה באמת ? אז איך תסביר

שהאלבום הרביעי שלהם קרוי Peace of mind למרות שאין שיר עם שם שכזה באלבום ? ( למרות שהכוונה היא לשיר still life )

Awaken

New member
שוב הוכחת שאתה טמבל...

לאלבום קוראים piece of mind, לא peace of mind יש הבדל גדול במשמעות.

אתה מאלה שמחפשים את הטעות הכי

קטנה ויורדים על החיים של הבן אדם. שונא אנשים כאלה. הבן אדם בסך הכל עשה טעות הקלדה ואתה כבר קופץ וקורא לו "טמבל".

אנ די וי

New member
אויש נו Awaken

שוב הוכחתי ? אפשר לחשוב , פשוט השם היה תקוע לי במח ולא טרחתי לבדוק איך כותבם את זה כמו שצריך . ( ושלא נדבר על הקרדיט שאני מקבל כשאני מצאתי את הטעות הזאתי בחידה ) תראה .. אתה כנראה ממש ילד מתוסכל אם אין לך מה לעשות בחיים חוץ מלקבל קריזה על אנשים בפורום ( שזה הופך אותך לממש קוף ) ולרדת על הדעות שלהם. לפני שאתה חוטף עוד אחת מהקריזות שלך אני חושב שכדאי שתבדוק איך עניתי לך בנושא של הדת' מטאל . ( אלא אם כן כבר קראת את זה )

Awaken

New member
אז ככה....

ךידיעתך, אני לא מתעצבן באינטרנט. זה חסר משמעות ואידיוטי. תאמין לי שאני לא חוטף פו שום קריזה ושאני לא ימות צעיר מהתקף לב בגלל זה. עכשיו זה לא קטנוניות כי מבחינת המשמעות בין peace ל- piece ובקשר מה שכתבת לי בדת' מטאל... תאמין לי שיש לי ידע יותר ממך.

barlevy

New member
אוי נו-טעות גדולה

עוד אלבומים בעלי שמות שאין בהם שיר על שם האלבום: PIECE OF MIND (רק מוזכר ב STILL LIFE ) כמובן כל אלבומיהאוסף וההופעות .. SOMEWHERE IN TIME (שם השיר הוא CAUGHT SOMEWHERE IN TIME ) THE X FACTOR

למעלה