היי:
המלצה תעשה קינוחים סלט פירות, אגסים מבושלים ביין, בלינצס ממולא בריבת שזיפים וגבינה לבנה מעורב טעים אין הרבה עבודה. למתכונים תעזר בחיפושון. בהצלחה ותהנה. אגסים מבושלים ביין רכיבים: (ל8 מנות) 8 אגסים טריים קלופים 4 כוסות יין אדום 2 מקלות קינמון 3/4 כוס סוכר מיץ מלימון אחד "סרט" מקליפת לימון 2 מקלות וניל חצויים לאורכם 1 עלה דפנה 3 תרמילי הל כתושים אופן הכנה: שמים בסיר את היין, הסוכר, מיץ הלימון וקליפת הלימון והתבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי כ15 דקות. מוסיפים את האגסים ומבשלים כ20 דקות, עד שהאגסים מתרככים מעט. מוציאים את האגסים בכף מחוררת ומוציאים גם מחצית מהנוזלים. מבשלים את הנוזלים בסיר על להבה גבוהה, עד שהנוזל מצטמצם לסירופ סמיך וקרמלי מעט. מחזירים את האגסים לסיר עם הסירופ. מבשלים על להבה נמוכה, ומגלגלים את האגסים בתוך הסירופ כ-3 דקות, עד שהם מזוגגים בסירופ. מוציאים, ומגלגלים באגוזים מסוכרים וקצוצים. או פורסים כמניפה כלומר פרוסות עד העוקץ בלי ממש לחתוך עד הסוף........ ולסדר בצלחת. להגיש עם כדור גלידה וניל או לא מקור: אהרוני