חידה, ויש פותר?
נתקלתי בשיטוטי בפורומים באתר של חב"ד, ויש שם מתכון שנשמע טוב, אבל הוא לא ברור לחלוטין. אביא את המתכון ככתבו, ואם מישהו ידע להסביר לי מה עושים, אודה לו. נשמע מתכון טוב, לכן נראה לי שחבל לוותר. אז ככה: מתכון פסטה מדהימה בצק עלים בכמות שרוצים ספגטי מבושל הכמות בהתאם פטריות 1 מכל שמנת קורט מלח זיתים חצויים עגבנייה חתוכה לפרוסות דקות מטגנים כרבע שעה את הפטריות מוציאים ומוסיפים את השמנת ואת הזיתים אופים את הבצק עלים עם העגבניות עד להשחמה מוציאים מוסיפים את הפסטה מגלגלים וחותכים לפרוסות אישיות הצעת הגשה: לשפוך מעל רוטב פטריות מממממ..... להגיש חם. בתאבון!!!!!!! זה לשון המתכון. ואני שואלת: מה זה בכמות שרוצים והכמות בהתאם? איזו שמנת? מה בדיוק עושים אתה ועם הזיתים והפטריות? מישהו מהבשלניות כאן יכולה לפתור לי את התעלומה????
נתקלתי בשיטוטי בפורומים באתר של חב"ד, ויש שם מתכון שנשמע טוב, אבל הוא לא ברור לחלוטין. אביא את המתכון ככתבו, ואם מישהו ידע להסביר לי מה עושים, אודה לו. נשמע מתכון טוב, לכן נראה לי שחבל לוותר. אז ככה: מתכון פסטה מדהימה בצק עלים בכמות שרוצים ספגטי מבושל הכמות בהתאם פטריות 1 מכל שמנת קורט מלח זיתים חצויים עגבנייה חתוכה לפרוסות דקות מטגנים כרבע שעה את הפטריות מוציאים ומוסיפים את השמנת ואת הזיתים אופים את הבצק עלים עם העגבניות עד להשחמה מוציאים מוסיפים את הפסטה מגלגלים וחותכים לפרוסות אישיות הצעת הגשה: לשפוך מעל רוטב פטריות מממממ..... להגיש חם. בתאבון!!!!!!! זה לשון המתכון. ואני שואלת: מה זה בכמות שרוצים והכמות בהתאם? איזו שמנת? מה בדיוק עושים אתה ועם הזיתים והפטריות? מישהו מהבשלניות כאן יכולה לפתור לי את התעלומה????