חידה: (חזרה לעתיד)

דון גל

New member
חידה: (חזרה לעתיד)

בטרילוגיה של חזרה לעתיד בDVD, שכולם מחכים לה וכולם מדברים עליה, יש המון סצנות נוספות ומחוקות ופיספוסים ומה לא. אבל, באחד הסרטים, חתכו סצנה מתוך הסרט!!! ממש הורידו סצנה שיש הגרסאות הקודמות בוידאו. מי יודע באיזה חלק של הטרילוגיה ואיזה סצנה? הדון.

Soak

New member
אני לא יודע לאיזה אתה מתכוון

אבל ב - IMDB יש המון גירסאות שונות לסרט הראשון עם מספר סצינות ארוכות יותר (לא מצאתי סצינה שנחתכה לחלוטין). בסרט השני יש פחות ובשלישי בכלל לא מצויינות סצינות שנחתכו. אם זה לא כתוב שם אז אני כבר סקרן לשמוע מה זה.... ובאותה הזדמנות, הנה סרטון QUICKTIME קטן ובו קמצוץ מתוך מבחן ה HOVER BOARD מאחורי הקלעים וגם OUTAKE מצחיק של מייקל ג´יי פוקס.

דון גל

New member
יש סצנה, שתמיד ראינו בוידאו

של BTTF (אחד מהשלושה) והיא לא תהיה בDVD, אפילו לא בDELETED SCENCE.... ממש הורידו כמה שניות של סרט..... אף אחד לא יודע איפה??? הדון.

דון גל

New member
טוב, אז זה ככה:

לפני שהגיעו להחלטה הגאונית, שמייקל ג´י פוקס, בגיל 24 (1985) הוא הטינאג´ר האולטמטיבי, גייסו את אריק זולתס (ספרות זולה, להרוד את זוי), לשחק את "מרטי." לאחר כשבועיים של צילומים הבינו שזה לא זה והביאו את מייקל ג´י פוקס. בגלל טעות בעריכה של הסרט, השתחלה לה סצנה שאריק זולתס משחק את מרטי: בתחילת הסרט, כאשר הלבנונים תוקפים את דוק, מרטי רואה שדוק מת, וכשיורים עליו הוא רץ לדלוריאן וקופץ קפיצת ראש פנימה. השחקן שקופץ פנימה זה אריק זולתס, לא מייקל ג´י פוקס!!!! בגלל שזו היתה פאשלה מלכתחילה, ויש עם זה בעיות של זכויות ותמלוגים, הסצנה נחתכה, ולא תופיע בDVD. זהו. סתם קצת טריויה. הדון.

Soak

New member
אהה !!

טוב קודם כל ידידה שלי בהתקף של טירוף הערצה מכריחה אותי לכתוב שזה אריק סטולץ (מצאה לה את מי להעריץ). דבר שני - כל הסיפור שהוא היה צריך להיות מרטי הוא בהחלט מפורסם והבנתי שרבע סרט כבר צולם ואז החליטו שהוא לא נראה צעיר מספיק וגירשו אותו בבושת פנים. בגלל הבושה הזאת סיפור הסצינות המחוקות שלו ב DVD נגרר לבית משפט ועיכב את יציאת הסרט. בסופו של דבר החליטו לותר ואכן ב DVD לא יופיע שום איזכור לאריק סטולץ. לגבי הסצינה הזאת לא היה לי מושג שזה הוא... וחבל כי אני חושב שהסצינה נחוצה. אבל בכל זאת, שיהיה.

Soak

New member
ותמונות להמחשה

אפשר לראות הרבה מאוד תמונות ובצבע כאן. ואכן נראה כי חלקים גדולים מהסרט צולמו איתו. איזה בעסה זה להיות מפוטר אחרי שעשית חצי סרט... זה גם אומר שאתה ממש ממש גרוע.

דון גל

New member
אני מכיר מישהו בארה"ב שאמר לי

שיש לו קלטת וידאו של איזה 5 שעות של סצנות של אריק סטולץ כמרטי מקפליי, והוא מוכן למכור לי... אני מקווה שהמחיר יהיה סביר... אני מת לראות איך זה היה יכול להראות... הדון.

Soak

New member
נשמע קצת הזוי...

בהנחה ו - 5 שעות זה יותר מכפליים זמן הסרט....

דון גל

New member
כן.... אבל ברוב הסרטים המסחרים

מצלמים הרבה יותר מאורך הסרט... גם הרבה טייקים, גם טייקים אלטרנטיבים, סצנות שמחליטים לחתוך... יכול להיות שזה גם צילומים בין טייקים.... אבל זה ממש מעניין אותי לראות את זה... הדון.

למעלה