חידה יומית

חידה יומית

לצערי אף אחד לא יודע מי יותר מקובלת והתשובה היא: אשלי!!! חידה מספר 2- באיזה גיל התאומות אולסן הבטיחו לאבא שלהן להפסק את הקריירה? תשובות תשלחו לי למסרים! ביי

A d i d a

New member
את לא יודעת מי יותר מקובלת...

אם את חושבת שאשלי מקובלת בגלל טובות השתיים אז את טועה. היא לא. זה אך ורק תפקיד מתי תקלטו את זה..??

תגובה...

אני החלטטי שאשלי יותר מקובלת לא בגלל טובות השתיים אלה בגלל מזל תאומות ובמציאות-מתי כבר תקלתי? וגם.......אני לא החלטטתי...........אני יועת!!!

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

ואת המשפט של אחותי אתם כבר מכירים ואני יתן לאריאלה שאימצה את המשפט את הכבוד לכתוב אותו... כי רק חבל שלאשלי אולסן הפצצה אין דרך לדעת את זה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

...ובגלל שאריאלה לא כאן
אני אגיד את המשפט
יאללה יאללה יאללה לא!

קארין../images/Emo70.gif באמת../images/Emo70.gif זה המשפט ../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחח
ויאללה ויאללה ויאללה לא

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ד"א- כבר נמאס מחוסר הטאקט של מירית- שני חתימהההההה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

מור צימבלר לא הוסיפה למשפטי החוכמה שלה?

חחחח...

לצערי לא... דווקא מור היא לא כזו ילדה... יש את נגה (לא מהפורום) שהיא הרבה יותר מטומטמת ממנה... היא אומרת הרבה דברים אבל שום דבר לא שווה את הפרסום שלו בחתימה שלי

Queen Balat

New member
אז להציע לך כמה משפטים../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

אמממ, ילדה אחת(מפגרת, שקרנית ודבה), אמרה שהיא ראתה את המעבורת. יותר נכון- היא הסתכלה במראה. כל הכיתה שונאת אותה, ובמיוחד אני, גם היא גנבה לי עטים יקרים(35 ומשהו ש"ח, ובשבילי זה יקר, עטים כאלו עם נצנצים, יאפים כאלו)

A d i d a

New member
what the fuck..?

את החלטת שאשלי יותר מקובלת. א. במזל תאומות, אשלי ומרי-קייט במעמד חברתי בערך באותו מידה. ב. את לא פגשת אותן, ואפילו אם כן, את לא היית בביצפר שלהן מספיק זמן כדי לדעת אם אשלי מקובלת יותר ממרי-קייט או לא. מה גם, אני לא יודעת באיזה כיתה את אבל יש לי תחושה שנמוכה- בתיכון (התאומות בי"א) לרוב, אין מקובלים! יש מקובלים רק ביסודי ובתחילת חטיבה (לפחות ככה זה אצלי) כל התיכוניסטים שאני מכירה (-הרבה מכל הארץ) אומרים שיש קבוצות בתיכון. כל אחד מתחבר עם החבורה שלו ואין מקובלים שם. ג. את לא יודעת. קלטת?

למעלה