פולגאר Well-known member 19/9/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: צפה בקובץ המצורף 116995 לחץ כדי להרחיב... ספוילר: הפיתרון שלי 101 אלא אם כן אשכולות הענבים לא זהים (בעין נראה לי זהים)
נכתב ע"י שמלת תחרה1: צפה בקובץ המצורף 116995 לחץ כדי להרחיב... ספוילר: הפיתרון שלי 101 אלא אם כן אשכולות הענבים לא זהים (בעין נראה לי זהים)
שמלת תחרה1 Well-known member 19/9/24 #4 נכתב ע"י פולגאר: ספוילר: הפיתרון שלי 101 אלא אם כן אשכולות הענבים לא זהים (בעין נראה לי זהים) לחץ כדי להרחיב... נכון
נכתב ע"י פולגאר: ספוילר: הפיתרון שלי 101 אלא אם כן אשכולות הענבים לא זהים (בעין נראה לי זהים) לחץ כדי להרחיב... נכון
Harrington Well-known member מנהל 19/9/24 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: צפה בקובץ המצורף 116995 לחץ כדי להרחיב... תשובתי זהה לזו של קודמי.
שמלת תחרה1 Well-known member 19/9/24 #5 נכתב ע"י Harrington: תשובתי זהה לזו של קודמי. לחץ כדי להרחיב... אם העתקת אז העתקת נכון.
Harrington Well-known member מנהל 19/9/24 #6 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אם העתקת אז העתקת נכון. לחץ כדי להרחיב... לא העתקתי. הסתכלתי על תשובתו לאחר שפתרתי בעצמי .
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אם העתקת אז העתקת נכון. לחץ כדי להרחיב... לא העתקתי. הסתכלתי על תשובתו לאחר שפתרתי בעצמי .
שמלת תחרה1 Well-known member 19/9/24 #7 נכתב ע"י Harrington: לא העתקתי. הסתכלתי על תשובתי לאחר שפתרתי בעצמי . לחץ כדי להרחיב...
GoldenEyes Well-known member 20/9/24 #8 נכתב ע"י שמלת תחרה1: צפה בקובץ המצורף 116995 לחץ כדי להרחיב... הגעתי מאוחר וכרגיל חיפשתי מוקשים , וואלה הפעם לא היו אבל בפעם שעברה היה כאן ויכוח מה קודם למה אז לפי כללי החשבון הנכונים שכפל קודם לכל פעולה חשבונאית אחרת , התוצאה היא 101 אבל אם מתחכמים אז זה 105
נכתב ע"י שמלת תחרה1: צפה בקובץ המצורף 116995 לחץ כדי להרחיב... הגעתי מאוחר וכרגיל חיפשתי מוקשים , וואלה הפעם לא היו אבל בפעם שעברה היה כאן ויכוח מה קודם למה אז לפי כללי החשבון הנכונים שכפל קודם לכל פעולה חשבונאית אחרת , התוצאה היא 101 אבל אם מתחכמים אז זה 105